ako dlho sa cisti telo po vysadeni HAK

pajky5

3 fazovu HAK som uzivala asi 5 rokov. Potom som ju vysadila a do roka som zostala neplanovane tehotna. Menzes som mavala vzdy nepravidelny.
Teraz napriklad som mala spinenie uz od soboty, ale krvacat som zacala az dnes poobede.Ale ked mam pocitat zaciatok spinenia za zaciatok menzesu, tak mam presne 28 dnovy cyklus.
Chceme dalsie dieta, tak snad sa to vsetko vyriesi

levicaaaaaa

antikoncepčná tabletka účinkuje 36 hodín, čiže opravujem miluscu - nie do 2č ale do 36 hodín :)
maji, ako by si zo steru chcela zistiť, že má žena nízku sliznicu ? :D :D

pajky, zas až také obrovské prachy sa za tú HAK neplatia, či áno? :))

mrzí ma , že máš také problémy, ale je pravdepodobné, že vždy si mávala nižšiu sliznicu... mávala si pravidelný a silný menzes pred užívaním?

pajky5

Mila Maji.Dovodom na vysadenie bolo, ze som sa necitila dobre a stale som priberala. Ked som tabletky vysadila, tak som cakala na menzes. Ale...namiesto toho som mala iba cierne spinenie a ktomu som mala aj spinenie medzi cyklami. Cize 3 dni spinenie 8 dni nic, potom zase 4 dni spinenie 2 dni velmi slabe krvacanie a zase niekolko dni spinenie......
Ked som uzivala kombinovanu HAK, tak som menzes mala normalny, ale ked som uzivala jednofazovu HAK, tak menzes som nemala celu dobu uzivania.
To ze namam sliznicu zistila doktorka na sone. A kedze zijeme v UK, tak som radsej isla k doktorke na Slovensko.
Je zvlastne, ze ked som zila na Slovensku, tak som bola ochotna platit za antikoncepciu obrovske prachy a tu v Britanii je zadarmo a uz o HAK nechcem ani pocut.

maji

Pajky5 a ako ti zistila, že nemáš žiadnu sliznicu na maternici? Zo steru alebo sona? Lebo ja som vysadila pred rokom, bola som aj u doktorky a tá mi nič nepovedala, výsledky mám dobré - čiže mala by som byť ok.Môžeš mi niečo bližšie o tom povedať?Dík a dúfam,že sa ti to upraví.

milusca

Hormnony sa z tela stratia do 24. hodin po douzivani hak. To, ze mas nizku sliznicu je neprijemny vedlajsi ucinok uzivania hak, ale tvoje telo uz funguje samo za seba. Mrzi ma, ze mas taketo problemy.