Ako dalej?

Príspevok v téme: Ako dalej?
som zufala

mam problem. mam 21 rokov a pocitujem strasnu tuzbu mat uz nejakeho chlapa. nemyslim tym iba na sex ale hlavne na vztah. moji rodicia su uz dost stari (mali ma dost neskoro-doteraz im to vycitam) a clovek nikdy nevie.. mozno tu uz dlho nebudu.
ja som praveze ten typ clovek, ktory stale potrebuje mat pocit ze ma niekoho pri sebe. nechcem aby to vyznelo, ze som nejake rozmaznane detsko, to praveze nie, vzhladom na to ze uz od dost skoreho veku som sa musela vediet postarat sama o sebe (ved aj teraz uz byvam sama)
potrebujem niekoho po citovej stranke, inak sa citim neista. nemyslim si o sebe ze by som bola skareda, ani hlupa.. ale ani nemyslena. taka normalna.

a otazka znie:ale preco si nemozem stale najst chlapa?? ja neviem co uz mam robit ! :( naozaj niekoho potrebujem s kym budem zdiet radosti aj starosti.. co mam spravit? poradte:(

niekto

si na tom rovnako ako vacsina normalnych ludi ktory nikoho nemaju kazdy potrebuje mat niekoho pri sebe
vacsina muzou okolo 30tky je na tom ako si ich opisala nechce , je zenaty , alebo mu ide iba o jedno.Najst takeho muza najme ak sa medzi nimi nepohybujes je urcite velmi tazke skus hladat aj vo svojej vekovej kategorii

ja som si zatial vzdy hladal a hladam niekoho cez net
skus nejaku zoznamku :
www.partneri.sk
www.zoznamka.sk

som zufala

behind, teraz si mi vyrazil dych !! si fakt dobry, lebo ja na starsich naozaj som. mas skvely postreh ;)

ak ma niekedy zaujel nejaky chlap, vzdy bol starsi minimalne o 10 rokov.. az na to ze jeden ma proste nechcel, druhy chcel len sex a treti bol zenaty (tak do toho som ani nesla).

ale kde mam teda hladat tych pravych? lebo ja uz neviem.. bud su uz zadani alebo zenati alebo ked vidia kolko mam rokov tak im na prvy pohlad ani nenapadne vazny vztah.. :( ja uz neviem ako si mam zohnat chlapa a tak strasne chcem a potrebujem..

behind

Ja ta presne chápem, ty si clovek, ktorý potrebuje vztah komplet, nielen sex.
Teraz je taka doba, že mnohi ludia dospievaju neskor a nechcu pevne vztahy.Pred 20 rokmi bolo bezne, že v tvojom veku mali baby už rodiny, teraz nie.Je iná doba.Asi budes musiet hladat medzi starsimi mužmi.