Ahojte ... Chcem sa spytat co robite ked sa vam dostane do muslicky v zduch a ked sa pohnete vide von a vuzera to ako keby ste si pukli... Mne sa to stalo pre polohe zo zadu a priatel sa zacal strasne rehotat az sa ma to dotklo ....Bolo mi az do placu. Ako to riesite vy ? :-)
Vzduk - "prd"
Pane boze, stalo sa mi to vcera tiez....dakujem, ze tu pisete a mozem si precitat, ze je to vlastne normalne
a to-vzduch sa deje pocas milovania alebo az potom,ked je von?
P O H O D A...stavaju sa aj horsie veci
stalo sa mi to a môj priatel si to ani nevsimal, akurat ja som sa zacala rehotat, ale on povedal, ze co, sak to je normalne
partner je potom nevzdelany, ked sa ti vysmieva, lebo to je uplne bežne ze sa ti dostava vzduch
poviem tak... mala som 4 sex. partnerov v minulosti a s kazdym, s ktorym sa mi nieco podobne stalo, sme sa na tom zasmiali a secko slo pekne dalej... bolo mi to troska trapne, ale ja som to nemohla nijako ovplyvnit... s usmevom som povedala "no ty si ma teda napumpoval" zasmiali sme sa a o chvilku sa ani nepamatalo, ze sa daco take vlastne stalo... je to normalne.... a v zivote by som mu za to nestrelila, keby sa zacal smiat... lebo ja sa smejem tiez .)))
pali-pali:Preco trapni?Sibe ti?
jasne ze je to trosku neprijemne ale treba sa zasmiat a pohoda ..
moja kamoska sa s chalanom kupala a nechcene si prdla vo vode...tak jasne ze to poriadne zabublinkovalo!! to by som chcela pocut ten rehot jej chalana..smial sa na tom este dlhooo..
ale preco sa to stava, to je tam tolko miesta aj pre vzduch?