Vzduk - "prd"

tinka22

Aj nám sa to stáva veľmi často,ja som to tiež priateľovi raz vysvetlila,zasmial sa a teraz ak sa to stane, vôbec to nevníma.

zabicka

fff ...mas uplne pravdu
tak to ma byt...a mojho chalana to este rajcuje ked si z neho zacnem tiez robit srandu a zacne este viac...a rozpravat je sa najdolezitejsie..ja mam problem zase v sexe s niecim inym a dost ma to stve tak hento je upln ev norme

zabicka

ahojky..nic sa neboj ..to je uplne normalne aj moj priatel sa zacal smiat ..spavame spolu asi kazdy den a vzdy sa zasmeje ale nemysli to zle..aj ja sa smejem ale povedala som mu hned jak to bolo pocut prvy krat ze to je odtial a on to chape...mne sa to stava casto..a je to aj z toho ked do teba viac vraza tak je tam pretlak vzduchu nam sa to stava stale..ale nic si z toho nerobime:-))))) je to ok

karmela

fff,tak to ma byt,lebo nevedomost jedneho moze ublizit druhemu..hlavne sposob a reci,ci smiech.tak ako o tom pise kicilanka.

fff

to je tak ked sukaju deti...
my si z toho s partnerkou robime srandu...ona to vzdy hadze na mna ,ze ten vzduch som jej tam nasukal ja :)samozrejme je to pravda...niekedy jej dokonca rukou jemne pritlacim nad prcinkou a vyvolam sam to prdkanie :))) Obcas ked si s prcinkou prdne, tak si chytim nos a hned sa na nu pozriem ci sa nehanbi? no a hned z toho vznikne kockovanie :) Hlavne sa o sexe treba rozpravat.Mna to naucila a uci moja partnerka, ma 40, takze skusenosti na rozdavanie.