Pekne tvarované lýtka

Príspevok v téme: Pekne tvarované lýtka
gogo_inka

no, viem ze z lytok sa schudnut neda. ja ich mam dost siroke- este k tomu aj kotniky, a su aj take trosku krive. som z toho nestastna a nenosim sukne ani kratasy lebo sa hanbim.

chcela by som vediet, od ktorych cvikov sa najlepsie formuju lytka a ci to bude mat aj nejaky viditelny vysledok.

a este jedna otazka :) ak schudnem celkovo z celeho tela schudnem aj z lytok ? ja som mala mam len 160 a 60 kg... keby som schudla na tych 50 ci by to bolo vidno aj na lytkach.

dakujem pekne za odpovede :)

gogo_inka

ina_ingrid a neschudla si nahodou aj z celeho tela ? lebo ja som pocula aj vsade hovoria o tom ze ak sa cvici s vahou tak sa naberaju svaly a to plati aj pre lytka, ze sa ten sval zvacsi a tym padom su hrubsie

ina_ingrid

zaujimave, ja som cvicila v posilke na lytka najma /lepsie povedane bol to jediny cvik zamerany primarne na lytka/ vypony v stoji s vahou 30-40kg a lytka sa mi v priebehu roka zmensili z 35 na 33 cm

gogo_inka

ale tak ma napadlo, za rok som pribrala 5 kg a v zime som si nevedela zapnut cizmy ktore som nosila pred rokom, a v kt. som mala dokonca aj rifle !

gogo_inka

anna_bella no ja neviem ja ich nemam az take tvrde. a cvicit na ne necvicim lebo tym sa len vytvori svalova hmota. mozem len dufat ze ked schudnem celkovo schudnem aj z lytok :(

nathália09

každá chceme mať pekné lýtka-to je normálne.Nájdi si v googli-štíhle lýtka-sú tam dobré videcviky.

ana_bella

aj mna by zaujimalo ja uz fakt neviem co s mojimi lytkami:( Aktivne sportujem a tancujem.. 7 krat do tyzdna beham a cvicim. Ked som na slovensku tanec, posilovna a korcule. A moje lytka su strasne hrube. strasne. neprehanam:( A uplne svalnate, tvrde ako skala:(