Ahojtee =P ...mám 15 rokov,viem,viacerí si pomyslia že v mojom veku nieje správne držať diéty ani nič podobné,že vyrastiem z toho a je to pubertou...ale mňa už nebavilo počúvať narážky z okolia ..teda hlavne v škole sa často smiali vraj som dosť tučná..:-//..tak som sa to rozhodla zmeniť :)
Je pravda,že pred tým ako chcete chudnúť,mali by ste mať ako tak niečo o tom "naštudované" =)...riadila som sa hlavne stránkou :
-odkaz odstránený- ...
Rozhodne som nechcela chudnúť nejakou drastickou diétov a nejesť skoro nič..takým sposobom by som si aj tak len uškodila, a nerada by som sa zahrávala s mojím zdravím ....ved ked vidím ako sa nsažia niektoré dievčatá schutnúť,je mi z toho zle...celý deň nič nejesť až na večeru kúsok suchého chleba,to je choré :-/
Ja som sa rozhodla že zmením vlastne životný štýl,začala som pomaličky uberať na mastných jedlách,sladkostiach a nahrádzala som to zeleninou alebo ovocím :)..postupom času som si upravila jedálniček a už mi vobec nechýba žiadny hamburger alebo čokoláda :)))..síce na začiatku bolo ťažké odolať ked vidíte niekoho jesť pizzu a tak xD..ale ked to zvládnete pár krát..nebude s tým problém =)
potom k cvičeniu..kedysi som len sedela pred pc ...teraz som začala trochu behať ,cvičiť =)..tak 3 - 4 krát do týždna :)..určite to pomáha aspon trochu =).. + dostatok tekutín..najlepšia čistá voda =) ...odrazí sa to pozitívne i na pleti :)
Už 3 mesiace takto pokračujem ..a konečne i moje okolie a všetci doma si zvykli na to, že som zmenila životný stýl...schudla som za tieto 3 mesiace ..okolo 9 kg...teraz už sa snažím len spevnovať :))..a nehodlám sa vracať k starým návykom ...
chce to pevnú vôluu aj ked to nepojde hned tak dobre :)..aj ked genetika je sviňa :PP...........držíííím palečky všetkýým :))))