ahojte, vcera som mala sex so svojim priatelom zrazu som zacala krvacat, ale menzes to nebol, teraz uz nekrvacam co to bolo? mam strach
pred par mesiacmi som mala po vysetreni rakovine krcka nejaky nalez a mam prist na kontrolu o pol roka, to znamena ze mam rakovinu?
krvacanie pri sexe
mas uplnu pravdu,
pojdem buduci tyzden ku svojej gynekologicke to bude veru najlepsie,
ty by si v prvom rade mala ist na gynekologiu s tym krvacanim a poinformovat sa aj o tvojej diagnoze...to by bolo najlepsie
praveze priatel je cistotny, dokonca ma obriezku
a s inymi nespavam dva roky len s nim
ja som take nieco pisala?ja som pisala o prstoch ale nevadi
hm takze co teraz? nemam sexovat vobec uz do konca zivota?
tak ked mas zapal tak co riesis???keby mas rakovinu tak asi nemas prist o pol roka na kontrolu, nie?
a ked mas taketo problemy tak by si si mala davat pozor na infekcie, pretoze zapal na krcku moze raz vyustit aj do tej rakoviny..a kludne ti tam aj prstami moze zaniest infekciu
nie je mi to jedno! vysledky so steru som volala a gynekologicka mi povedala ze mam mierny zapal, pytala so sa ci mam prist a ona ze nie, ze o pol roka nech pridem na nove vysetrenie, tak asi to nie je take vazne bo keby bolo tak asi mio to povie nie?
a vcera sme spali s priatelom a krvacala som, mozno ma pri prstovani nejak zranil fakt neviem, len sa bojim co to moze byt
chod na vysetrenie...
a paci sa mi ze to o tej rakovine pises s takym kludom ako keby sa nic nestalo..ci mas rakovinu tak to by si mala vediet ty..snad mas usta ze sa spytas co sa s tebou deje..alebo ti to je jedno?