Mám mu zničiť vzťah?

Príspevok v téme: Mám mu zničiť vzťah?
kikinka7

Ahojte .. mam 15, doteraz ma netrapila tema chalani .. boli, su, aj budu ...nechodila som s nikym, lebo som nikoho vhodneho nestretla. Mam vela kamaratov, mnohi so mnou chceli chodit :S ale su moc detinsky .. 3/5 kamosov tvoria 20-23 rocni .. mame spolocne temy .. nedavno som spoznala super chalana .. kecali sme, stretavame sa len 2x. za mesiac ked si poziciame cd, knihy .. atd. .. on je ten dokonaly... problem .. ma babu.. mam im nejak znicit vztah ? alebo len zabudnut nanho a trapit sa dalej ??:S

matamata

a dalsia vec je asi taka..ako vies ze by ta chcel???zato ze sa s tebou napr rozprava tak ta este nemusi chcet..alebo ta len vyuzije, pretiahne a odkopne..to starsi chalani vacsinou robia takymto mladym naivnym standam...ktore sa daju nahovorit na vsetko

matamata

kikina ty by si chcela aby ti nejaka ina baba znicila vztah??? si fakt este decko a ked dospejes tak to pochopis...alebo mozno bude stgacit ked ten vztah ozaj nejaka baba pokazi..som zvedava ako by si sa citila..chod sa hrat na preliezky a tam ti bude dobre

niikooll

uplne suhlasim s whee_ee....ak ju on lubi aa aj on jeho tak ak im znicis vztah tak len ublizis jemu aa aj jej aa ked sa to dozvie tak by to dopadlo zle...ale ak im to neklape tak im to dlho nevydrzi aa potom pride tvoja sanca:)

cajik

a tebe by sa pacilo, keby si s nim chodila a nejake ine dievca by malo podobne plany a chcelo by ti rozbit vztah ?
nemozes vediet ze on je teb dokonaly, ked s nim ani nechodis... takych este bude :)

"nerob inym to, co nechces aby robili tebe"

...

whee_ee

príde iný dokonalý, nenič nič, chceš niekomu spôsobiť veľkú bolesť?? oveľa väčšiu ako tú, ktorú budeš cítiť ty, keď ho nezískaš? Proste ho nemiluješ, nebudeš trpieť ako dotyčná, ktorá s ním chodí a miluje ho a ak aj on miluje ju, tak sa do toho nemiešaj. Ak im to neklape, rozídu sa aj bez tvojej pomoci. Nerieš to.