Mám mu zničiť vzťah?

Príspevok v téme: Mám mu zničiť vzťah?
kikinka7

Ahojte .. mam 15, doteraz ma netrapila tema chalani .. boli, su, aj budu ...nechodila som s nikym, lebo som nikoho vhodneho nestretla. Mam vela kamaratov, mnohi so mnou chceli chodit :S ale su moc detinsky .. 3/5 kamosov tvoria 20-23 rocni .. mame spolocne temy .. nedavno som spoznala super chalana .. kecali sme, stretavame sa len 2x. za mesiac ked si poziciame cd, knihy .. atd. .. on je ten dokonaly... problem .. ma babu.. mam im nejak znicit vztah ? alebo len zabudnut nanho a trapit sa dalej ??:S

Brava

nehnevaj sa na mna ale musim ti povedat ze si strasne hlupa... niekomu nicit vztah,ked sa ti len paci a sem tam ho vidis je sebecke... keby nejaka 15 rocna s prepacenim trubka chcela znicit moj vztah s priatelom,tak ju zaslapim ako hmyz...mala by zo mna nocne mory

lost

to je vdaka DNA, ona je napisana tak, aby sme chceli to co nemame a to co nemozeme dosiahnut, a ak to nahodou niekedy dosiahneme alebo mozeme dosiahnut, tak sme naprogramovany aby sme to uz nechceli, potom ako dosledok to mozeme stratit, a znova sme naprogramovany aby sme to chceli. je to povdod.

B.

Veď, ak nie je ženatý, tak prečo by nemohla zabojovať. Také prvé lásky sú aj tak viac menej o ničom, viac menej aj tie stabilné. Sú aj výnimky, ktoré nikto nechápe, lebo v ich životoch je skutočná láska. Väčšina si len namýšľa:D Pojem rozbíjať vzťah je asi hlúposť. Keď je postavený ich vzťah na láske, tak zostaneš iba na smiech.

millli11

Ja podla vlastnej skusenosti viem, ze nie je nic moc, ked sa vam do vztahu miesa dakto cudzi. Hoci v mojom pripade to bola dospela zena. Inak, keby som mala chodit s kazdym muzom, ktory sa mi zda dokonaly, uz chodim asi s 10 alebo 30 muzmi. Zivot ma stale nieco uci, minule som sa naucila, ze kazdy muz je dokonaly, pokial nie je vas.

sweet_lolitta

a smejem sa odpovediam, ktore ti tu pisu, ze by si mohla znicit vztah :) uvedomte si ludia, ze ten chlap je svojpravny a ked nebude chciet, tak sa moze hocake dievca aj na hlavu postavit a nic sa nestane ;)

sweet_lolitta

kikina> TY nemozes nikomu znicit vztah :) Ten chalan sa musi aj tak rozhodnut sam. Skus byt aj pri nom taka aka si stale a ak sa mu zapacis, tak neznicis vztah, proste ich vztah asi nebol dost pevny a dalej to nemusis riesit. Co sa ma stat sa stane. Drzim palce, aby si bola stastna.

janes1507

zbytocne nicit :) dokonaly nikto nieje a keby aj hej bolo by to priliz krasne a dokonale aby to vydrzalo aspon tyzden :D