ahojte....mam problem s chplky na tvari, konkretne nad hornou perou....pocula som uz o laseri ale to je pre mna drahe mam este len 16 rokov...vie mi niekto poradit nieco ine? chcela by som skusit to odstranit voskom...ma s tym niekto skusenosti? aky vosk treba ? zvladnem to aj sama?? ...
chlpky na tvari-odstranenie voskom
Ahojte, ja pouzivam "Opilca" depilacny krem na tvar, je to jednoduche a ucinne.
ahojte ludia aj ja ma problem ale neviem ako to mam riesit :(
mirka ma pravdu. na tvari naozaj okrem obocia nic netrhajte. opakovanym trhanim chlpy hrubnu, tmavnu a mnozia sa. uz som tu o tom pisala viac x, tak skus hladat v archive. a k tym hniezdam :)) hlavne na brade sa mozu vytvorit v oblasti, kde sa chlpy trhaju az take akoby kruhy- hniezda pomnozeneho ochlpenia.
ano, zial. voskami sa bezne v salonoch z tvare chlpy depiluju. ja osobne by som to zakazala, lenze ja som na to "maly" cloviecik aj naprik mojej 183 cm vyske :D
ale vazne...naozaj dlhodobym opakovanym vytrhavanim sa chlpy mnozia!!! pisem na zaklade svojich pracovnych skusenosti- ked som pracovala v laserovom epilacnom centre, tam som sa s tym, co pisem denno denne stretavala.
ja to idem neksa prvykrat vyskusat ale po prispevku mirki si niesom ista:/...ale pocula som ze pri pravidelnom vytrhavani voskom to zacne rast v mensom mnozstve
a chcem sa spytat ze ked si tie chlpky vytrhavas voskom tak ci ti postupom casu rastu riedsie a svetlejsie alebo ako?
mirka 23...nesmu??? ale ja som od viacerych pocula zee normalne voskom to davaju prec....aa co sa hniezda sa mi urobia?? to som este nepocula ...ach jaaj newem co robit:/ ale chcem sa toho zbavit
dnes som si kupila tie veet pasiky aa idem ich vecer vyskusat...jaaaj ale ako sa bojim aa neviem ci si to nerozmyslim este....jee tu niekto kto s tym ma tiez nejake skusenosti???
:D
pouzivam -odkaz odstránený-
Cleanfit grepovy gel ..je to sice aj na akne .. ale aj na upokojenie pokozky po depilacii :) tak drzim palce :)
:D:D len ked sa niekto velmi prizera:D to sa mi velmi paci....noo ale urcite ich je menej vidno ako keby mi tam ostali ako su teraz...aa na ukludnenie co pouzivas,??