chcel by som sa spytat moj penis ma nejakych 14,5 cm a chel by som sa spyat ci sa da aj nejako podomacki zvacsit velkost alebo nieco podobne priatelka je s nim spokojna vravela nech nevymyslam ale chcem vediet ci sa nejako da ta velkost zvacsit dadujem pekne
PENIS!!!!!!!!!!!!!!!!!
teraz sa dá zväčšiť penis i kyselinou hyaluronovou, robia to v Dudinciach a funguje to.
www.harmonyspa.sk
tak vidíš, že nie je čo riešiť.
mam kamarata ktory ma tak 12 - 13 cm a vravel ze je to uplne v pohode aj jeho priatelka to vravela...
ona je spokojná,ty môžeš byť spokojný takisto, len si predstav, že by si mal ešte o 3 cm menej.Čo by si riešil potom?
ano aj ona to hovori naco ti bude velky ked ti bude pomaly polovica trvat von tak neviem...
moj ma velkeho a je to super..urcite lepsie ako nejaky maly stuplik...ved to uz samo o sebe smiesne vyzera
neboj.. ak je priateľka spokojná tak je to dobre :) vieš nie je dobré mať obrovského možno by to už bolelo tvoju priateľku.. ja tiež som spokojná s priateľom.. a keby mal väčšieho tak by ma to bolelo a mala by som po krásnom sexe...
a oblubena velkost u zien je aka priblizne tych 15 az 17 cm?
a este som zabudla su na to aj gely a tabletky, ale ja by som taketo sajrajty do seba nepchala a nenicila si zdravie
no su na to cviky, prestuduj internet... je na to aj ista pommocka, ktora sa akosi montuje na penis, ale niektori lekari ju neodporucaju lebo takto penis moze stratit citlivost... ja na tvojom mieste pocuvam priatelku a nesnazim sa menit nieco co je v poriadku