Ahojte. Chcela by som sa opytat ci neviete nejaku dobru radu na cierne bodky a upchate pory. Bud nieco z lekarne,od doktorky alebo hocico co vam pomohlo. Zatial dakujem a bola by som rada keby ma neignorujete :)
Čierne bodky,upchate pory
raz do mesiaca ku kozmetičke.
O tvar sa staram myslis si,ze poriadne.Nalicena nedokayem spat.Vzdy sa umyjem odlicovacom a este si oplachnem tvar detskym mydlom.Rano si zas pretriem tvar pletovou vodou.A vidite,aj napriek tomu mam upchate pory,cierne bodky.A dost to vidno :( Nahodou,nejaky pripravok nepoznate??Kedze dostatocna hygiena nefunguje...
Poradila by som kazdej zene si kazdy den cistit tvar.Moze to byt nejaka cistiaca voda z lekarne,z drogerie ale uz ked tak tak tie drahsie a 1krat do tyzdna si vycistit s pilingom.Pomaha aj na cistenie pleti umyvat si tvar s mydlom Dave ......vyskusajte to je to dobre a ucinne.....sama som to vyskusala a odporucila by som to ...........odpiste ak to pomohlo pa pa
Ja má tiež tento problém a to mám 30 rokov. Bojujem s tým, ale najúčinnejšie je aj tak to čistenie pleti, zlupovacie masky, nezabúdať na pravidelné odličovanie, niekto tvrdí že mu pomohol chemický peeling, ja som sa na to nedala, zdá sa mi to drsné, je to môj názor:), čiže základ je čistenie pleti u najlepšie u kozmetičky