....a vážne pomýšľam nad samovraždou:(
Ako keby som vôbec nebola stvorená pre tento svet. Všetci iba klamú, pretvarujú sa, ide im iba o peniaze, láska sa zmenila na povrchný vztah o sexe, ľudia sa na teba usmievajú a pritom spravíš krok a už ťa za chbtom ohovárajú. Nedokážem byť taká a nikdy taká ani nebudem, už sa o to ani snažiť nebudem, myslím si, aj keď som možno namyslená, že som viac ako oni, ale aj tak do na mňa pôsobí a strašne ma to deprimuje. Som od malička strašne precitlivelá, všetko na mňa veľmi pôsobí, ale v živote sa mi stala jedna zlomová udalosť, od ktorej som absolutne stratila dôveru v seba samú a odvtedy na mňa všetko toto tak strašne doľahlo, že celé dni v podstate len revem. Na tento svet som asi pripútaná len rodinou a pár ľudmi, ktorých by som si za nič na svete nedala a ktorým by som nikdy nechcela ublížiť tým že by som si niečo spravila. Inak je veľa vecí ktoré na svete milujem, nejdem ich tu rozpisovať, ale toto je proste také strašne a masívne že sa mi to už viac nedá prekonať. Nenamýšľam si, že svet dokážem zmeniť, ale čo mám teda robiť? Ja tu už žiť nedokážem, je to len utrpenie keď to vidím:(((
Ja už vážne neviem čo je správne:(
Ale houby utrpenie. Svet naokolo je jedna vec, môj vlastný svet je vec iná. Vytvor si vlastný svet, do ktorého pustíš len tých, ktorí si to podľa teba zaslúžia. Ale nieže to vezmeš zase precitlivelo, nemyslím zrútiť sa do seba a kýcham na všetkých:D.
nemas ani predstavu ake obrovske mnozstvo ludi je na tom tak isto ako ty
toto je pekné video... dúfam že pomôže, vážne odporúčam... donúti to zamyslieť sa
akoby som to písala ja. A je nás mnoho s podobnými myšlienkami a napriek tomu si akosi nevieme pomôcť. Čo ja viem, prejde ťa to, to viem určite... hlavne keď máš tých ludí, ktorých by si za nič na svete nedala..
Lucia, zijes v spravnom okamziku, na spravnom svete a v spravnom case, nepotrebujes na sebe absolutne nic zmenit, mas silu nebies, ...
adamkrt má pravdu,ked si nájdeš lásku,-jasné že to sa nedá hneď,tak je život proste krásny,a nič ta nezaujíma.Ľudia su zlí,sebeckí,a my s tým nič nenarobíme.Venuj sa svojím koníčkom,rob čo ťa baví,a napĺňa,a uvidíš že si ta všimne ten pravý.A kolko máš vlastne rokov???
Lucia,
a kto povedal, že by si sa mala zmeniť? Zostaň taká, aká si! Klamstvo, pretvárka, nevera, ohováranie - to naozaj nie je správne a je dobré, že s týmito nesvármi nechceš robiť kompromisy. Nenechaj si dnešným svetom udupať svoje ideály a názory. Nie Ty by si sa mala meniť ... Svet potrebuje takých ľudí, ako si Ty. Ak sa tí dobrí stiahnu a rezignujú, ako to s tým svetom dopadne? Máš pravdu, že nemôžeš zmeniť svet, stačí však, ak zmeníš len kúsok sveta okolo seba - ak niekoho potešíš, niekomu poradíš, podporíš v trápení, podelíš sa so svojimi myšlienkami. Mohlo by sa zdať, že sú to drobnosti, ale nikdy nevieš, či takýmito prejavmi lásky nevnesieš nádej do života druhého a neurobíš jeho život krajším, hoci len na chvíľu.
Chaos a "hodnoty" dnešného sveta tu nie sú preto, aby sme zúfali, je to skôr výzva niečo s tým urobiť. Myslíš si, že všetci tí ľudia, ktorí klamú, ohovárajú a pod. sú šťastní? Som presvedčená, že vo väčšine prípadov sú niekde na začiatku rany a sklamania, ktoré tiež utŕžili a vyrovnali sa s nimi týmto spôsobom - už viac nedovolia, aby boli obeťou, iba víťazom, a to aj za cenu, že ublížia iným. Nevidia iné riešenie, pretože im ho nikto neukázal a nepresvedčil svojim životom o jeho správnosti.
Vôbec nemysli na samovraždu - čo by si ňou vyriešila? Tvoj život má veľkú cenu, ktorú si možno teraz neuvedomuješ. Si dôležitá v tom prostredí, v ktorom sa nachádzaš a máš čo povedať tomuto svetu. Nehanbi sa za seba, za svoje názory, aj keby Ťa mali za ne vysmiať. To pekné, čo je v Tvojom vnútri by nemalo ostať skryté - ži svoje ideály a hodnoty a ak bude treba, neboj sa s nimi podeliť. Ak svojím životom prinesieš trochu svetla do života čo len jedného človeka, má Tvoj život zmysel.
Lucia, určite nie si jediná, kto má takéto pocity z dnešnej doby a ešte sú na svete podobne zmýšľajúcich ľudia ako Ty. Možno ich je pomenej, ale existujú, nevzdávajú sa a bojujú. Prajem Ti, aby si stretla aspoň jedného takého a hneď budeš mať viac sily, odvahy a elánu do ďalších dní.
co bola ta zlomova udalost?
inak, vidim sa v tebe tak trochu...
Ste šťastný človek ! Vidíte to čo iný nevidia alebo si to neuvedomujú !Máte rodinu priateľov, ktorých nechcete zarmútiť. Čo môže ešte pre človeka lepšie byť ? Nájsť si niekoho čo by Vás mál skutočne úprimne rád, nie je ľahké.Treba vidieť v živote aj tie pekné veci a hľadať úprimné vzťahy.Dobrých partnerov je stále pomálo.Je to zapríčinené touto divokou dobou !Peniaze - práca- majetok - popularita-sebectvo- namyslenosť, atď., hlavne mladých ľudí obalamucujú tieto skutočnosti.Treba si uvedomiť, že koľko radosti môžete ešte v tomto darovanom živote urobiť.Plakať netreba, lebo sa stým nič nevyrieši.Trocha si uľavíte na duši, no svet sa nezmení dovtedy kým Vy sa nazačnete pozerať normálnymi očami na svet a jeho problémy.Život je dar a každý dar si musíme vážiť a starať sa oň ako najlepšie vieme, lebo by sme veľmi urazili darujúceho.
Každé ráno vychodí slnko a všetko stvorenie čaká , že mu prinesie nádej na krajší a lepší deň a možno s novým dňom príde aj pomoc na ktorú všetci tak túžobne čakáme.
luciferka: vsak nikto nehovoril, ze je to rychle riesenie. Niekedy treba hladat dlho, inokedy sa postasti...
S laskou je svet jednoducho krajsi. Ked ma problem, nech si poda inzeraty.