cawte....len chcem vediet ze ked sa s niekym bozkavate co pritom robite rukami....proste ked som bola s chalanom aa sme sa bozkavali rozopol mi bundu aa citila som jeho ruky na chrbte, bruchu proste vsade bolo to uzastne len som nevedela co mam robit ja...prosim chalani co mate radi??:)
Bozkavanie..
kukinka capnutie po ruke je pekna blbost
ludia su obdarovany darom reci treba sa rozpravat ked mu capne po ruke to neskonci dobre moze to eskalovat az hadky alebo este horsie chalan sa bude bat cokolvek urobit aj ked by to zena uz chcela...
jarus20,
hraj sa mu s vlasmi, dotykaj sa jeho chrbta, rob co si myslis,ze by sa Ti pacilo. len sa prosim,nedaj do nicoho tlacit. ak su ti nejake dotyky neprijemne,tak mu capni po ruke alebo tu ruku jednoducho daj na miesto,kde sa Ti to paci
rob to čo on - len by som sa asi vyhla tomu, ze ked ta bude hladkat a omakavať za prsia, tak v tom prípade by som nerobila to, čo on :D teda mne osobne to pride smiešne a asi nie priliz na mieste.
zadok, chrbat, brucho, tvar, krk, sija.. moje oblubene :)
Jarus - ale veď som ti to už predsa napísal.
veď nič zlé nenapísal...len pravdu, ak je skúsenejší bozky mu stačiť nebudú. To je skôr taký všeobecnejší názor, tak to neber zlom.
a k otázke, hladkaním nič nepokazíš. Rob to čo on.
mate59: hmm sa ti to zda ako rada??? ako uz ked si sa zapojil tak povec co ty mas rad hmm?:)
ale ja som ti už poradil.
mate59: ako sorry ale chod si robit srandu z niekoho ineho ....normalne som sa opytala tak poprosim aj nejake normalne rady....dik
keď je on tak skúsený,aby ťa hneď nepretiahol !
ak ma niekto nejake dobre rady pls podelte sa s nimi:) nieco co by ho fakt dostalo....