Je podla vas skoro zacat sexualne zit vo veku 21 rokov u zeny, na to aby to bol zrely sex? Teda aby bol clovek na to psychicky a citovo pripraveny?
Ak vyjadrite svoj nazor a podlozite ho argumentmi velmi mi pomozete..dakujem :)
21.. nie je to skoro?
Ja som jeden čas učil, samozrejme, boli tam aj naši "bratia". Poniektorí z nich mali po 16 rokov ale prebojovali sa len do 5 ročníka. O ich pohlavnom živote nemožno ani pochybovať:D Prirodzene sa u nich pichanie začína cca. od 6. ročníka:D Neviem, či si treba brať príklad alebo je to zvrátené, isté je, že to je pravda. Len neviem prečo s nimi na tých hodinách tak nabíjalo, možno im trebalo len pichať:DDD
Peta neodradzuj ju, zato ze zacnu sexualne zit neznamena ze hned musi otehotniet a stat sa hned matkou pre maleho! A ze 9mesiacov alebo 12pred sexom nic ale nic neznamena! Ked su nato naladeny tak nech si krasne uzivaju. A VS neznamena ze nemoze mat vazny vstah.
9 mesiacov nie je rok. ja by som na tvojom mieste este tu chvilu pockal.
ako tak citam, tak to je asi naozajstny vazny vztah. ale si si vedoma co si si nabrala na seba? vychovu dietata..este k tomu nie vlstneho??
ale kazdopadne je to tvoja vec a nikoho ineho :)
Ak vydrzal 9 mesiacov pri tebe bez sexu tak mu nejde o sex ale o teba. Takze tu je otazka iba na tebe ci ho mas rada. A to musis vycitit ty sama...
zomrela pri porode..
ved aj on mal dlho problem, kym sa cez to cele vsetko nejako preniesol a kym sa nejako so vsetkym vyrovnal..
tak preto az teraz sme sa zacali bavit o tom ci nezacneme aj spolu spavat. dovtedy to bol naozaj viac cisto citovy vztah..lebo aj ja som mala predtym nejake problemy, tak my sme sa doteraz viacmenej len navzajom liecili zo zivotnych ran.. :(
a az teraz sme sa akoby dostali do dalsej dimenzie (neviem ako by som to inak nazvala) nasho vztahu..do tej sexualnej dimenzie. dovtedy to pre nas oboch prilis skoro, ale u mna teraz nastal taky problem ze ci to nie je pre aj tak skoro kvoli mojmu mlademu veku (co bola vlastne aj moja povodna otazka na fore..)
a ked ma dieta tak co je s jeho mamou (toho dietata) ?
tak.. on uz jedno dieta ma-2 rocne. takze problem v tom, ze zacne pocitovat potrebu zakladat rodinu ma uz uspokojenu..
a mne maly vobec nevadi. len ma mrzi to, ze ja chodim na VS, co znamena ze sa musim aj vela ucit, takze na maleho urcite nemam tolko casu kolko by som mala mat ak mam poriadne zohrat rolu jeho mamy..
21 a 32? nie je to trochu velky rozdiel? 32 rocni uz rozmyslaju o rodine a o detoch a ty 21 rocna asi nie...to vam dlho nevydrzi
no, sme spolu 9 mesiacov a on ma 32. tak to hadam by aj slo pete, ci nie?
21? to je uz asi v pohode. ale dost dolezite je aj to kolko ste uz spolu. podla mna by mali byt dvaja minimalne rok spolu predtym ako zacnu so sexom. a aj to kolko ma tvoj partner rokov. dufam, ze to nie je nejake detsko. lebo taky by hned zdrhol keby otehotnies. moj nazor