Prestup na inu skolu

majka1995

ahojte som studentka obchodnej akademie a studujem 3 rocnik a chcem sa spytat ci by sa dalo prestupit aj na pol rok

562

124KIKA: podla mna by nemal byt problem prestupit...hlavne, ked uz budes v tej skole, tak si nevymyslaj choroby...postav sa tomu zoci-voci :)

124KIKA

prosiim potrebujem poradit : chodila som na jednu strednu skolu asi tak 4dni som tam bola a prestalo ma to tam byvit a rozhodla soom sa ze prestupim a aj som prestupila, zo zaciatku som myslela za ta skola je suuper aj internat ale teraz sa mi nepaci vobec tam necem chodit mam uplne s nej hrozny pocit az si vymislam choroby len aby som tam nesla a chcem sa vratit na tuu povodnu skolu ale newem cii sa to da teraz a nie az po pol roku neviete nikto

radana

Ziadost si daj cim skor a mali by ju napisat tvoji rodicia s presnym datumom,ku ktoremu sa ma prestup uskutocnit.Riaditel skoly ti potom posle vyrozumenie,ci suhlasi s prestupom a za akych podmienok..

babenka1

No asi ti to radia preto, lebo ide koniec školského roka, keď je na školách najviac roboty a potom idú prázdniny. Nič v zlom, ale som zvedavá, že čo si asi tak o tebe pomyslí riaditeľ tej školy, na ktorú chceš prestúpiť? Že si všetko rád nechávaš na poslednú chvíľu? Uvedom si, že tvoj prestup závisí len od jeho rozhodnutia. Inak neviem, koľko máš rokov, ale ak nie si plnoletý, budeš pri žiadosti o prestup (musí byť písomná) potrebovať aj súhlas zákonného zástupcu (teda rodiča).