existujú aj takí ktorí odpustili, zabudli a žijú s tým partnerom aj naďalej? aj napriek tomu, že sa to raz stalo??že to bol len taký prešmyk?ako sa váš vzťah ďalej vyvinul? dá sa na toto vôbec časom prestať myslieť a možno aj odpustiť? a ak nie odpustiť, tak zabudnúť? najhoršia je neistota...ďakujem za odpovede
podvod vo vzťahu...
Ak došlo k nevere, tak už nikdy vo vzťahu nebude dôvera a to vzťah ubíja a zabije. Vzťah bez dôvery nemá budúcnosť. Problém je v tom, že partner zradil.
A ako ďalej? Vraj sa ženy vedia vyrovnať s neverou partnera lepšie ako muži. Je otázne, či ty budeš vedieť žiť život s partnerom, ktorému už nikdy nebudeš dôverovať ....
práve to je to...že nie som si istá, či v tom bol aj sex...tvrdí mi, že nie...ale už sa mnohé veci odvtedy porozprávali, že človek nemôže vedieť čo je a čo nie je pravda...
ak podvodom myslíš neveru,tak to je to najvačšie sklamanie,ktoré môže prísť.Odpustiť sa dá,prestať myslieť takisto, ale zabudnúť nie a tá neistota v tebe zostane.
ak sa nad to vieš povzniesť a odpustíš, tak sa to dá. Ale ak maš ten pocit, že už mu nedokážeš veriť...tak ten vzťah by sa rúcal dobudúcna sám. Záleží aj od okolnosti, či to bol len mierny úlet,flirt také pobláznenie,že sam to oľutoval. Aj keď odpustíš, ale na to nezabudneš. Ale ak máte krásny vzťah tak sa to dá, ale záleží od pováh. Ja osobne ak by bol v tom aj sex tak by som to ťažšie prekusla.