Ahojte,
chlapci, chlapi, ktokolvek, aj zeny...mam otazku, resp. zaujima ma Vas nazor. Mam kamosa, pozname sa cca 6rokov, lenze on funguje mimo SR, bol na par tyzdnov doma a nejako sa to medzi nami zacalo zhustovat, atmosfera a tak, boli sme spolu kazdy den, padli nejake bozky, planovacky dovolenky na leto atd...slova lubim Ta z jeho strany ako prvej a pod. (sex nebol)..odisiel,ale ostali sme v kontakte, denno denne skypovanie, smsky, volacky na mobil vsetko, hovorili sme spolu od vecera do skoreho rana. Zabookoval mi letenke k nemu na vikend. Prisla som....a...a.a...vsetko sa zmenilo. Choval sa ku mne ako ku kamaratke, nechytil ma ani za ruku, bol odmerany, neprijemny aj ked slova sa nezhodovali zo srpavanim. Stale planoval dovolenku, navrat domov ale bol podrazdeny, zrazu mu vsetko vadilo atd..zazila som 3dni v pekle. A teraz ked som odisla, sa mi neozyva resp. napisal mi spravu ze sa potrebuje spamatat sam zo seba, neviem o co ide a dost ma to stve. Mozete mi niekto povedat co moze byt pricinou takejto zmeny, pretoze som vysvetlenie nedostala. Diky