nevedela som kam tuto temu zaradit,ale velmi ma to zaujima, tak by som bola rada keby ste sa vyjadrili...verite v to, ze ak si nieco velmi prajete, velmi po tom tuzite a verite, ze sa to stane, tak sa vam to aj splni? ja mam totizto v hlave niake predstavy o svojej buducnosti a som den co den viacej presvedcena o tom, ze sa mi tie moje predstavy aj splnia presne tak ako si ich prajem...len sa obavam toho, ze ak sa mi to nesplni, tak budem potom velmi sklamana...stalo sa vam niekedy, ze sa vam splnilo to po com ste skutocne tuzili?
verite....???
ak v nieco veris, spravas sa podla toho v co veris a co chces dosiahnut...kazdy den mas na vyber z viacerych moznosti, podvedome si vsak vyberies tu, pre ktoru veris, ze ti pomoze dosiahnut svoj ciel...a malymi krokmi sa dopracujes k velkemu uspechu... :)
ak neveeris..odporucam pozriet film The Secret
verit, snivat o niecom, neznamena splnit. Treba aj skutky, ale realne.
nie, treba pre vsetko nieco urobit...nestaci len verit....
doubledog tiez tak berem.
mat sen je krasne a pomaha to niekedy ale nevedia vsetci rozoznat rozdiel medzi snom a vsugerovavanim. vidim to na okoli.
youki poznala som babu co kedysi nieco pokaslala a poriadne...preto si strasne priala aby mohla vsetko napravit jednoducho snivala o tom aby mohla tomu chalanovi vsetko vysvetlit a aby bolo ako predtym. no myslela na to az tak strasne az prestala mysliet na vsetko ostatne nic okrem tohto pre nu neexistovalo len toto...a skoncila dost zle pokus o samovrazdu, liecenie atd...
ale pri realnych snoch mas pravdu..ked o niecom nesnivas a netuzis tazko sa to splni:) treba sa snazit a s pozitivnym pocitom ist dalej:) len skoda ze niekto tazko rozozna realny sen od nerealneho
Keby sa nám splnilo všetko po čom túžime a o čom snívame, bola by to fantázia! Musela by byť cenzúra aby sa zlé priania neuskutočňovali.
Vyplňajú sa občas aj naše dobré túžby a priania. Zlé sa nám vracajú ako bumerang a s väčšou škodou ako pred vyslanim pre nás.!!.
Stačí ak sme s čistým srdcom po niečom zatúžili a za určité obdobie aj 10 rokov ,sa Vám to splní, alebo Vám dá osud podobnú náhradu a ešte lepšiu! Ale musíte mať dobrý úmysel.
zuzic: mal som na mysli realne ciele.
Kto uz si len moze dat za ciel, vratit sa do minulosti?
Ale ciel dosiahnut niecoho, co sa raz podarilo (zazilo) v minulosti je realny.
Preco nedat sancu, aby sa to mohlo splnit a dopredu to odsudit? Mnoztvo veci by sa neudialo, keby sa to dopredu uzavrelo myslienkou, ze sa to neda.
Netreba vstavat s pocitom, aky je dnes blby den a dopredu ho odstudit. Treba dat kazdemu dnu sancu, aby sa mohol stat tym najlepsim v zivote.
Ako som spomenul, mne realne ciele celkom vychadzaju, a vyslo mi mnoho veci, ktore som velmi chcel a neboli predtym realne. (a tie co nevysli, na tie nemyslim, takze o ziadnych neviem :)