Mam otazku koho deti ma babka radsej tie dcerine alebo synove ?Poznam pripad kde ma babka radsej deti dcerine ako synove ake mate skusenosti?
Koho deti ma babka radsej?
alebo je to take podvedome, ze babka porodila dceru z vlastneho tela a vnuca je tiez priamo z tela jej dcery a nie z nejakej cudzej zeny-nepokrvnej, neviem ci chapete :D
dcerine ma radsej, nakolko jej je dcera blizsia ako nevesta . kazdy pouziva vacsinou pri vychove praktiky, ktore ma naucene z domu a nevesta je predsa len viac cudzia a casto ma iny pohlad na vychovu a tak. babka , teda matka tiez dcere povie co si mysli skor, ako neveste. dcera je jej blizsie.
Moja babka mne zavidi, a bavi sa len s detmi setry mojej mamy...ja sa s nou tiez nebavim ....a druha babka je tiez fasa-od zaciatku som bola nikto, a deti a jej druhy syn boli prvorade /moj otec bol pre nu nikto/ takze mam dve fasa babky a vobec, celu rodinu mam taku skvelu....ze ak budem mat raz svadbu, tak pridu len moji rodicia..
Moja babka mne zavidi, a bavi sa len s detmi setry mojej mamy...ja sa s nou tiez nebavim ....a druha babka je tiez fasa-od zaciatku som bola nikto, a deti a jej druhy syn boli prvorade /moj otec bol pre nu nikto/ takze mam dve fasa babky a vobec, celu rodinu mam taku skvelu....ze ak budem mat raz svadbu, tak pridu len moji rodicia....
podla mna je to len blba nahoda a nie su rozdiely
mna mala babina najrajdsej z vnucat...skoda ze som sa to dozvedela desat rokov po jej smrti:(
moja babka nerobi ziadne rozdiely...a to my od nej byvame 300km a moja teta/jej dcera v tom istom meste
zalezi od povahy
a uz vobec nezalezi na pohlavi
silanka to vystihla, rovnaký zdieľam názor. Taktiež to môže suvisieť aj čisto od pováh detí.alebo aj koľko času trávy s ktorou rodinou.Napr. ak dcéra chodí často a syn len občas, tak potom aj ten rozdiel pociťovať
nemala by robit rozdiel. ale velmi vela babiek ma radsej dcerine a preco? no lebo ak su synove, stara sa o ne nevesta a nemoze jej hovorit do vychovy, ked pokrici, dieta hned zaluje mame ... a tak vznikaju svary. a ak pokrici na dcerinu tak este jej da aj zapravdu..tak to chodi. ale ja si myslim, ze mna a sesterku ma nasa babicka rada rovnako:)
normálna babka by toto nemala riešiť a mala by mať rada rovnako všetky svoje vnúčence...
moja stará mama nás mala rovnako všetkých rada... a ja som dieťa jej syna a tiež mala ešte vnúčence aj od dcéry...