Ahojte, chcem sa opýtať - viem, že je to nepríjemná záležitosť, ale potrebujem radu, kto má s tým skúsenosti. Je to hrozné aj napísať, ale pobili sme sa s manželom, ja som ho poriadne poškriabala, a on ma bil hlava nehlava po hlave. Udialo sa to v v sobotu v noci dnes je už štvrtok a mňa poriadne bolí hlava, beriem ibalgin 2-3 krát denne a nechce prestať bolieť. Bolí v hornej časti hlavy a poriadne to tlačí, nemôžem poriadne existovať. Máte s tým niekto skúsenosti? po bitke? k lekárovi nechcem ísť, čo by som povedala.. je to poriadna hamba, ale mám pocit, že mám otras mozgu.
udretá hlava - po bitke
ked uz tak jklôasdf je zakladny prstoklad klavesnice na pisacom stroji,pocitaci,chodila som na ekonomku tak viem,takze ziadne vymyslene pismena,praveze sa to uci uz od nepamati,tak ked nevies neurazaj
dalsia vymyslena tema?
vydata a nick ako v 12 rokoch?
alebo vazne otras mozgu?
jednoznacne k lekarovi!!! aby nebolo neskoro, nieco si vymysli ale chod. tu ti nikto fundovane neporadi, treba to vidiet, vysetrit
na tvojho manzela nemam slov, skor by som to formulovala, ze on ta zbil nie ze ste sa pobili...
a skus si miesto ibalginu davat radsej panadol,lebo ibalgin je dost skodlivy a teraz ked ho tak vela beries,no neviem je to hrozne
to sa ale neda takto povedat,podla toho akou velkou silou Ta bil,no ale slabsi otras mozgu kludne mat mozes,neviem povedz doktorovi,ze si spadla,nieco si vymysli,ale nezanedbavaj to ked to tak boli,prepana to mas teda hrozneho manzela,ze si to dovolil,mozem sa spytat to bolo prvy raz,alebo uz viac krat ste sa pobili,uz ste dlho spolu?neviem neuvazovala si nad rozvodom,lebo ked si to uz raz dovoli,dovoli si aj druhy,ale to uz musis vediet ty co a ako,ale urcite zajdi k dr,uraz hlavy jedna z najhorsich veci podla mna
pomôžete, poradíte?