Bojim sa

Príspevok v téme: Bojim sa
Anonymitis

Bojim sa vsetkeho mozneho, skor takeho psychickeho, alebo ja neviem ako to povedat. Mam maturitu, bojim sa maturitnej odpovedi, bojim sa rozpravania, komunikacie..bojim sa vztahov, bojim sa doverovat, bojim sa zdoverit, bojim sa niekoho uz aj nieco opytat, bojim sa siahnut si na zivot aj ked to chcem.. Co mam robit? Ako dalej??..

Siminka

môžeš sa mi zdôveriť ak by si chcela..ja mám ten istý problém a budem ťa chápať..možno ti aj pomôžem...ak chceš tak napíš..na nick na pokeci: simba39x Je to len na tebe ako sa rozhodnes...

martina022

..ale zas nestrácaj vieru v samu seba a mysli pozitívne. že sa ti to nestane, ale keby sa tá nepravdepodobná vec náhodou naplnila, tak máš plán B... veď chápeš:)

martina022

možno ti pomôže toto: uvedom si čoho sa bojíš. Napr. maturita - bojíš sa toho že nezmaturuješ. Ale zas to by nebola taká katastrofa, budeš mať možnosť na 2 reparáty (tušim jeden v septembri, druhý niekedy v januári?) Dovtedy máš kopu času sa doučiť, prichystať a určite ťa nechajú prejsť. Proste sa zmier s tou najhoršou možnosťou, ktorá sa môže stať a sprav si prípadný plán na to, ako by si to riešila v prípade, že by sa to naozaj stalo. A keď budeš vyrovnaná s tou najhoršou možnosťou, logicky sa prestaneš báť. Lebo už nemáš čoho;)

lost

Neboj sa ... ber zivot taky aky je, pracuj na nom, vylepsuj ho, zivot je kratky.

bojis sa rozpravat k niekomu.

ak keby to bol sam terajsi prezident sveta, je z rovnakeho kaka ako ty ;)
maso + kosti + ine bunky..

nic viac...

"bojim sa maturitnej odpovedi,"
neboj sa, toto je co ta otazka chce, otazka sa zivi strachom, neziv ju, poraz ju, odpovedou..

"bojim sa rozpravania"
recnenie robi dobreho recnika dobrym, niekedy sa hovori ze hovorit je striebro, no mlcat zlato :)
cize nemas ako prehrat, ak nieco chces povedat, do toho.. to co si o tebe niekto bude mysliet, bez s lahkou vahou, kazdy ma ine rozmyslanie, 1000 ludi 100 chuti... neznechut sa nimi...

"bojim sa niekoho uz aj nieco opytat"
pytat sa je dobre, nie je otazka ktora by bola hlupa, mudry clovek sa pyta :)
- ano aj blbi, ale to ho robi zacinajucim mudrym :)

"bojim sa siahnut si na zivot "
vynikajuce, aspon nie som sam.

"aj ked to chcem"
neblazni :) mas snad dobry dovod?