Zalubila som sa do jedneho chalana na začiatku to vyzeralo slubne potom som bola dotierna a tak som sa mu zhnusila po roku a pol čo ma nechcel začal ma baliť jeho najlepši kamoš dala som mu šancu a mesiac ma nechal potom som si ešte pisala s tamtym ale už bol ku mne hnusny uražal ma a ponižoval ale viem že takyto je iba ku mne k ostatnym holkam je užasny taky aky bol ku mna nazačiatku teraz mi už na nič nereaguje neodpisuje na nič vyše polroka som velmi smutna z neho PORADTE niekto prosim čo mam robiť dala som mu aj tri mesiace pokoja ted sa ozvala ale znovu ma ignoruje čo mam robiť aby bol so mnou kamarat zaleži mi na nom velmi
Chcem byť aspon kamaratka
nie chalan ten jeho kamoš ma nechal lebo bol fetaka alkoholik a ja som taka nebola ja som uplne ina každy ma chyby nehoovorim že ja nie ale on ma balil nie a jeho ja som ho dva mesiace odmietala potom som mu dala sancu ale bol to herec poznam jeho ex a ziadna o nom nehovori dobre lebo iba holky každu podjebava aj mna bo on musi mať a ine bo jedna mu nestači ale vybočili sme od temy ten druhy je iny človek uplne iny od toho mojho ex a cela by som ziskat ho ako kamarata spravilo by ma to najštastnejšou na svete
prepac dievca, ale z toho co si napisala som nadobudol dojem, a teraz sa neuraz, ze si obycajna husicka. na jednej strane prenasledujes chudaka chlapca uz pekne dlhu dobu a na strane druhej si - a teraz citujem 'dala sancu' nejakemu inemu. to si fakt myslis ze si nieco extra specialne, myslis ze mas nejaku pridanu hodnotu co ta opravnuje dat chlapcom sancu bojovat o tvoju priazen? podla mna to je presne naopak, chlapec ti dal sancu a potom ta nechal pretoze si ju nevyuzila, nebola si mu dost dobra alebo si tu dopln hocico ine. podla mna mas strasne vela chyb ako aj hocikto iny, zhod si z oci tie ruzove okuliare a zacni sa pozerat na svet okolo teba a hlavne na samu seba a svoje moznosti realne. ked na nieco nemas tak to bud nechaj tak alebo na sebe zapracuj a poriadne.
to musí chcieť aj on sam nechaj ho tak ked sa ozve fajn ked nie kašli nanho nesnaž sa mu vnucovať ked vidíš že nemá o teba záujem bo najhoršie v jeho očiach potom budeš len ty
ale píšeš,ako sa hnusne k tebe správa,asi mu na tebe nezáleží,keď to trvá tak dlho.
ked ho riešim vyše dvoch rokov mam to nechať tak on je užasny človek cela by som ho aaspon viac spoznať niečo s amusi dať robit :(
asi si nie ste súdení ani ako kamaráti,obzri sa po inom kamarátovi.