AHOJTE! MAM NA VAS OTAZOCKU. AKO DLHO SA DOKAZETE MILOVAT?KOLKO TO TRVA? ROBITE SA AJ SAMI AJ KED MATE PRIATELKU? DAKUJEM VELMI PEKNE ZA VASE ODPOVEDE :)
CHALANI KOLKO MINUT VYDRZITE PRI SEXE?????
Zvedavcom: obcas ked to na mna uz ide myslim na chvilu na nieco ine, pozeram na nejake predmety na stene, zmenim rytmus, poviem nieco a nakoniec ked uz velmi tak jednoducho prestanem, resp. vytiahnem a pokracujem o chvilku
no velmi delikatna otazka. az tazko odpovedat. zavisi to od miery vzrusenia, mozno aj spravnej polohy :-D
jaj, ved ho netrápte..
asi tam nie su city.
no ja som sa cudoval ... ale pri mojom prvom sexe v zivote som si myslel ze vojdem dnu a uz idem von. no opak bol pravdou, ani som sa nevedel urobit zatial co ona ich prezivala jeden za druhym :D:D
stal mi ako svieca, ziadna makka ruzicka. mozno to bolo tym ze som mal vela vypite. tak sme to potom o par tyzdnov neskor robili znova ale uz som bol uplne triezvy a vysledok ten isty. minimalne hodinku a pol kym som sa urobil ja. ona ich mala ako na beziacom pase, ja nic. ale mne nevadi ked sa urobim len raz resp mi nevadi ked sa nevjem urobit inak nez rukou, mne ide hlavne o to aby sa to pacilo jej. druhe kolo sme sa ale uz urobili spolocne a to bol brutal pocit, ked ma objala nohami rukami ... mal som pocit ze ma zaskrti :-D
ale ten pocit ze sa jej to tak paci je na nezaplatenie :)
ja si to robim aj sam, no a?:) ale odkedy mam s kym, tak mi to uz rukou nechyba, s nou je to predsa len zaujimavejsie :P
no tak z mojich skusenosti ja som mala chlapov ktory sexovali 5 minut asi vacsina a stalo sa ze boli taky ktori fachcili okolo 45 az hodinu a to som si uzila to musim povedat a urcite si to robia vsetci aj sami len to niektory nechcu priznat
mohol, ale nepovjem, sorry:)
:DDDok, ale aj tak si nam mohol prezradit preco nemoze byt nic viac...tu ta nikto s brokounicou nezastreli:DDD
joj ta az tak vysoko nerubem :D:D:D:D:D ... mam rozum, nechcem aby ma niekto prisiel s brokovnicou zastrelit :D:D