Kruhy pod očami

Príspevok v téme: Kruhy pod očami
andy.M

Ahojte.Volám sa Andrej a mám 16 rokov.Mám pomerne dlho,rok dva kruhy pod očami.Je to od PC a TV,nakoľko v 14-15-tich rokoch som pri nich strávil hodne času.No teraz je to dosť škaredé,vyzerá to ako monokle.Neviete ako by som to mohol odstrániť?Alebo aspoň o niečo zlepšiť? :( čítal som hodne článkov,ale je tam skôr písané o životospráve.Nemyslím že zrovna toto mi pomôže,alebo hej?
Spávam 8 hod denne.Pc a Tv som už obmedzil.Len čo ďalej... :(

Andy.M

Nie,kruhy pod očami nemá nikto v rodine.. skôr by som asi fakt povedal ta výživa,ovocie moc nejem,pijem málo(samozrejme vody) :) A som zdravý človek(klop,klop)alergie žiadne orgány sú v poriadku :)
Tak ja skúsim tu výživu,niečo vygooglim čo je najlepšie a tak.. ďakujem za rady :)

rew

hmmm.. motorka == cerstvy vzduch? noo.. dobre.. :) ja by som to ale obcas vymenila za bike, pripadne nejaky kolektivny sport s kamosmi vonku, turistiku niekde v lese... a skusila zdravsiu stravu, viac vitaminov, dodrziavat pitny rezim.. tusim ze nieco o suvislosti vitaminu A a kruhov pod ocami som minule citala... takisto zelezo.. skus nieco viac vygooglit.. (no aspon si pri tom otvor okno.. inak aj za kompom mozes byt relativne na cerstvom vzduchu..) Btw. niektory z rodicov pripadne ini prekdovia to nemaju? vraj niektore pripady su dedicne a s tym nespravis asi nic.. a este to moze byt priznak vaznejsich zdravotnych problemov (srdce, oblicky, alergie ?), ale nechcem ta strasit :) Proste skus trosku zmenit zivotny styl ak sa toho chces zbavit, ak sa nebude darit, potom by som uvazovala nad navstevou lekara a zistovala ci je to naozaj len kozmeticky problem alebo signalizuje nieco viac...
A ak ti to velmi prekaza a chces rychle riesenie, skus pozriet kategoriu 'Krasa, kozmetika' aky korektor odporucaju baby ;) ja viem, zas si ta doberame, prepac :)

Well

andy:) Ved clovek by mal brat zivot s humorom:) Inak by sa zblaznil :)
A urcity znak kruhov sa neda zmenit.....je to dane inym feelingom tvare.

Andy.M

No tak ja neviem či je to kvôli pc a tv,ale myslel som si to :)
Tak popravde samozrejem pubertiak,kola čipse... Tak von chodievam keď je pekne,presnejšie na motorku.. takže skoro stále som na čerstvom vzduchu.. Malo pohybu to by aj sedelo :)
Takže mám začať predsa len životosprávou? Ak hej čím by som mal začať? :/