Prosim vas mam velky problem s dcerou ktora si nalepila nechty sekundovym lepidlom.ZAcali ju prsty boliet a rozhodla sa ze ich nechce. neviete niekto poradit ze ako by sa ich mohla zbavit?????
Umele nechty nalepene sekundovym lepidlom
No to som este nepocul... Vsak toto je na psychiatriu
Prosim vas ked som si nalepila normalnym lepidlom na nechty umele nechty na moje strasne to boli co mam robit prosiiim... Dakujem za vsetky rady...
Ja keď mám umelé nechty tak mi nevydržia moc dlho väčšinou keď umývam riad tak mi zlezú alebo keď nimi do niečoho buchnem. Stačí dať nechty do Teplej vody a mali by ísť lahšie dole.
ja robím nechty tak hádam vám pomôžem
jedna z možností je, ako tu bolo uvedené, dať nechty do teplej vody s mydlom na dlhšiu dobu.. alebo teda to celé spilovať ale aj celú plochu nechtu. okraje sa začnú odlupovať ako prvé tak treba skúsiť, či povolili. malo by to ísť ľahko. a hneď čo najskôr nech si kúpi v lekárni kalciovú mastičku a gél (lak) na nechty. vyživuje to nechty a pomáha to aj na zádery okolo nechtu. poprípade výživný lak..
ja robím nechty tak hádam vám pomôžem
jedna z možností je, ako tu bolo uvedené, dať nechty do teplej vody s mydlom na dlhšiu dobu.. alebo teda to celé spilovať ale aj celú plochu nechtu. okraje sa začnú odlupovať ako prvé tak treba skúsiť, či povolili. malo by to ísť ľahko. a hneď čo najskôr nech si kúpi v lekárni kalciovú mastičku a gél (lak) na nechty. vyživuje to nechty a pomáha to aj na zádery okolo nechtu. poprípade výživný lak..
Pomooc.... chvala bohu mam len jeden prst nalepeny zo sekundovym lepidlom ... som bola u kamosky a ja som si u nej nalepila jeden umely necht začalo ma to boliet už som ho nechcela a neslo to tak som si pomaly pozostrihovala ale mam ten necht ešte na celom mojom nechte strasne to boli mam cakat dokedy mi bude rast moj necht a potom sa mi odlepii a ja sa bojim si to namočit a potom vytrhnuut už som mala raz strhnuty necht nechcem mat aj teraz pomožte mii pls :(((((((((((((((((((((((((((((((((
sekundove lepidlo nedrzi dobre, staci prsty namocit na 5 minut do teplej mydlovej vody a opatrhne si ich dat dole stylom, ze najprv okraje odlepit a potom zvysok. ked sa dostane tam vzduch uz to pojde dole, ale nechty bude mat poriadne znicene.aj moja mladsia sestra to vyviedla. a potom plakala, ze ma znicenee nechty:D
mne nikdy nejako silno takto nechty nedržali, tak sa mi dali aj ľahko strhnúť dole, bez bolesti.
fakt dobre....
co tak zavolat nejakej nechtarke, nech poradi