Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Praca zdrav.sestry?

Príspevok v téme: Praca zdrav.sestry?
baruska876

Ahojte mam 20 a idem na VS osetrovatelstvo,chcela by som pomahat ludom a myslim ze praca zdr.sestry by ma bavila,boli nimi aj moje stare mami a prave tie ma odhovaraju....neviem co mam cakat a ake naroky budu....trosku sa obavam napr.pichania injekcie,,teda nebojim sa krvi ale toho ze pacientovi ublizim,su tu nejake zdr.sestricky co by mi vedeli poradit pripadne ma povzbudit??:)diky

kolegyna

baruška, ja tú prácu robím rada, je v nej veľa pozitívneho.
Ale veľké negatívum vidím v tom, že sa narobíš ako kôň, proste kmitáš ako šrob, bolia ťa nohy a hlava od sústredenia, aby si na nič nezabudla....hocikedy to pribudne hocico a stihnúť musíš všetko+nekonečnú dokumentáciu, ktorá musí byť tip-top, pacienti (imobilní) musia byť tip-top...a napriek tomu sa samozrejme vzdy nájde niečo, čo nestihneš alebo zabudneš a už je zle. Musíš byť dosť splachovacia, ak chceš robiť túto prácu...

svanda

aj ja som sesrta, keĎ som končila gymo, chcela som na medicínu, no odhovorila ma triedná ,že až idem radšej študovať matiku, no prijímacie skúšky som robila aj na zdravotnej nadstavbe, odpovedali skôr a tak som vyštudavala ako zdravotná sestra. Čo dodnes ľutujem, že som sa nechala odhovoriť. paradox je ,že lekárku na odd ,kde pracujem robí dcéra mojej triednej.Naša práca je veľmi náročna, zodpovedná,.... nedocenená,...

jajkafr

baruska
ja mám ten istý cieľ preto študujem ošetrovateľstvo proste baví ma to :) je to krásna aj keď často náročná práca :)

jajkafr

baruska
študujem na VŠ v odbore ošetrovateľstvo ukončila som strednú zdravotnícku školu praxovala som na viacerých oddeleniach a viem, že je to práca ktorú chcem robiť... práca sestry nieje vždy o úsmeve, vo svojej profesii zažiješ aj smútok ak vidíš ako ti pred očami zomiera človek niekedy dokonca aj malé dieťa vtedy to je najhoršie... ale ak cítiš že to chceš robiť tak vitaj medzi nami :)

zuzic

baruska je to nesmierne tazke a potrebujes naozaj pevne nervy...neni som sestra ale aj tak ti poviem ze je to jedno z najtazsich povolani

delphia

este som z tych beznych zabudla na asistenciu lekarovi pri vysetreniach, evidencia vysledkov vysetreni a odberov. a samozrejme este vela inych