vie mi niekto poradit nejaky spolahlivy tehotensky test z lekarne/z drogerie? chystam sa najprv na domaci test a az potom ist ku gyn. len neviem aky test kupit. dakujem za odpovede :)
Spolahlivy tehotensky test
v prvom rade - menstruacia je znak netehotenstva :P
ale asi to nie je znak tehotenstva ze? :D
asi je to tymi hormonalnymi zmenami. alebo to vobec s tymto nesuvisi. netusim
dakujem za povzbudenie...ja som si uz jeden robila, po tych 15 dnoch a bol negativny a este mam druhy, tak ten si necham na neskor...inak mozem sa ta spytat? odkedy som zobrala tabletku po a dostala menstruaciu, aj ked mi uz skoncila pred 3 dnami, mam strasne velmi nafuknute brucho, ale brutalne :( nevies z coho by som to mohla mat?
podla mna tiez niesi tehotna. ale najspolahlivejsi test bude asi tak 21dni po styku
Tie tabletky po su dost silne a tym padom spolahlive ak si ich das vcas, naburaju cely cyklus, cize tazko sa rata kedy by Ti inak prisla menstruacia.
Je podla mna takmer iste, ze nie si tehotna... viem, ze sa to tazko vyckava, ale podla mna nevyhadzuj moc peniaze na testy, budu negativne :) Drzim palce...
no ide o to, ze pred 15 dnami som mala nechraneny sex a zobrala som si tabletku po a o 6 dni na to, som dostala menstruaciu...cize uz mi to prislo, len stale som akasi nesvoja, tak si chcem byt ista
podla mna zalezi od toho kedy Ti mala prist menstruacia predovsetkym, lebo kazdy cyklus je individualny... Ak uz meska tak by mal byt spolahlivy
Ahojte...je tehotensky test z lekarne po 15 dnoch od styku spolahlivy??
ja som uz douvazovala :/ mam pocit ze o chvilu dostanem menstr. :(