Spolahlivy tehotensky test

Bianca1236

jankaaa menstruaciu mavaju zeny uz aj tehotne. ved aj ta tlsta z farmy na markize vravela ze mala tusim do tretieho mesiacu kramy. aj vela inych pripadov bolo. najlepsie asi napisu mamicky a nie tie co este tehotne neboli
jarkaaaa ved normal sa spytaj v lekarni ze ktory by odporucili. aj ja som si tak nechala poradit

vareška

keby som vedela nieco na to brucho, tak by som ti to povedala :) vyzeram s nim jak obezna :D...inak u mna to je asi urcite psychicke...lebo otazka, ci som tehotna bola so mnou stale...ci rani ci naobed ci vecer, bola som(a aj kusa este som) dost mimo z toho

karma222

to brucho je ozaj strasne! neda sa s tym nieco robit :D?
s dakujem za odpoved,dufam,ze je to naozaj len moja sugescia... lebo uz naozaj neviem...

vareška

tak ako by som ja nemala byt tehotna, tak nie si urcite ani ty :) ale ved si kup test, ked chces byt 100% ista :)...s tym nafuknutym bruchom to poznam...aj ja ho mam obrovske, blee

karma222

Ahojte baby :)
mam aj ja jednu otazocku,,,od posledneho sexu som mala 2 menstruacie a obe prisli na cas...mozem byt aj napriek tomu tehotna? lebo mam velmi nafuknute brucho a uz si zacinam naozaj mysliet hocico,...

poradte prosim,dakujem :)

Weva

No toto dietko bolo planovane, ale tiez som zazila predtym situacie kedy som bola spatne rada, ze vsetko dobre (teda bezdetne) dopadlo... aj ked skor to bola moja paranoia ako nezodpovednost, ale ked ma clovek obavy zrazu sa mu vsetko zda rizikove...
Drzim palce nech to dobre dopadne, ale ako som pisala som si ista ze hej :)

vareška

weva mas uplnu pravdu...urcite to mam psychicke, lebo som taky typ, uz nech je to za mnou s negativnym testom a s velkym ponaucenim,ze uz nikdy viac nechcem taketo stavy zazivat...dufam,ze ty si sa na svoje babo tesila :)
jankaaaaa-uz som nad tym uvazovala,keby som bola po tom vsetkom tehotna, tak moje dieta by bolo asi zazracne :)

Weva

Ja prave tehotna som a teda aj ked je to u kazdeho ine vacsinou tie priskore prejavy co baby tvrdia (ked nechcu byt tehotne a maju strach) ze citia su skor o psychike a prilisnom pozorovani sa :) A cim viac stresu, tym atypickejsie to telo reaguje

jankaaaaaaaaa

kolko????? ani 1% . menstruacia pocas tehotenstva naznacuje ze ide o patologicky stav. a navyse sa vobec nejedna o menstruaciu
a keby si ty po tabletke PO a po menstruaci a po negativnom teste bola tehotna, tak by si bola asi z marsu