Nikdy som nemala pocit ze medzi nich naozaj patrim..

Príspevok v téme: Nikdy som nemala pocit ze medzi nich naozaj patrim..
lindaBA

Vcera som ukoncila strednu skolu . Na tie 4 roky... zostanu spomienky zle aj dobre. Zvlastne ze koniec. Ale raz to prist muselo . Pocas tychto 4 rokov som vsak nikdy nemala pocit ze som medzi mojich spoluziakov zapadla. Som pomerne hanbliva baba, teda skor len medzi nimi , v rodine je to skor naopak-alebo medzi kamaratmi zo Zs . Nikdy som si nevedela presadit moj nazor a v podstate som ho nikdy ani nevedela vyjadrit a tak som sa pomaly ale isto zaradila do kategorie -tych "triednych sucharov." Neviem sa striast pocitu ze ... Som bola menej oblubena. Nikdy som nebola ta co ju kazdy niekam volal a ani ta o ktorej pozornost a spolocnost vsetci stali ... Vzdy som sa citila niekde tak na chvoste. Skratka nieco Menej . Pretoze rozoberat temu-co bude na pisomke isto nebolo tak zaujimave ako rozoberat to kto s kym kde bol cez vikend... Nedavno sa mi v skole stala taka situacia ze kamosky zacali podpichovat nieco ohladom sexualnej temy-skratky a ja som nevedela ze o co sa jedna. Oni tootalne do smiechu a teraz to pred celou triedou rozoberaju kedy sa da..Mne je to strasne trapne !! Proste vzdy ked sa zacne riesit moja osoba co mi dost lezie na nervy. Ako som v uvode spominala je KONIEC . Skola dokoncena ale o dva tyzdne odchadzame na chatu -prihlasila som aj ja ze idem pretoze sa nechcem izolovat od nich a je to v podstate naposledy co sme spolu ... idu aj niektore celkom fajn baby. Ale co ked zas zacne do mna niekto rypat s tymto ?? .. :: ?? :// Viete ...Nechcem vyzerat ako truba.. Hej , nemala som este chalana to je fakt :/ Aj preto ma mozno beru ako tak nieco menej .. JA neviem bud sa mi to 4 roky len zdalo ale vaazne mam taky pocit ze ... Neviem ho dost dobre vyjadrit mozno niekto zazival toto co ja ... Hmm ... neviem ... Co vy na to ??? skuste sa vyjadrit, vdaka . Snad ten moj prispevok chapete ;-)

lienocka2808

ale no tak, preco vsetko beriete tak vazne? Samozrejme som nemyslela opit alebo spit sa pod obraz bozi. Ale proste dat si na uvolnenie nieco, aby lindaBA nebola taka upnuta a stale nieco riesila. To bola rada iba na ten cas co bude s tymi spoluziakmi na chate, ked sa uz na to podujala travit cas s ludmi s ktorymi si nesadla. A mozno alkohol odbura zabrany a konecne si budu mat co povedat. Ved dolezite obchody, schodzky sa robia pri alkohole, preco asi?? Lebo padaju zabrany. Samozrejme, nechcem aby zacala chlastat ale iba aby sa uvolnila, to je vsetko. Necakala som taku vlnu moralizovania, ale beriem vsetku konstruktivnu kritiku aj ine nazory.

delphia

opitim sa by si im dala prilezitost sa na tebe pobavit. ver mi, na nic z tych 4 rokov by si v buducnosti pri spomienke na teba nespomenuli, len na to aka si bola v posledny den zryta. na nic hodnotne- napr. ze si sa dobre ucila, svedomita, laskava,...
ale ze si bola opita, no na tom by si zgustli prinajmenom na kazdom pomaturitnom stretnuti.
a presne ako pise Anita- az na stretnutiach budes mat moznost vidiet kam sa ti "svetoborci" v zivote dostali. ver mi, budes mat moznost este v buducnosti ty sa smiat na nich, resp. mozno budu az polutovania hodni.

Anita11

Ani ja nesúhlasím s lienočkou, práve preto, že budeš s nimi poslednýkrát, nezníž sa na úroveň nezodpovedných ľudí.
Kto chce, zabaví sa aj bez alkoholu a opitý je zábavný možno len pre opitého.
Keď sa budú riešiť "trápne" otázky, pomysli si, že inteligent sa baví sám na sebe.

delphia

linda, dufam ze lienockinu radu nebudes brat vazne. mas svoju uroven a hrdost, a na to, aby si so spoluziakmi oslavila matury a lucenie, nie je potrebne klesnut az na dno a primitivne za opit.

lienocka2808

ahojky, mozno moja rada bude zniet trivialne, ale na chate sa proste jednoducho opi. Daj si nejaky alkohol, uvoľni sa a nerieš. Uvidis budes spontanna a bude ti jedno ci sa nejaka tema co ti vadi riesi alebo neriesi. :) Ved budete spolu posledny krat, tak co maj ich na haku

Anita11

Ja by som mohla byť už tvoja mama, ale viem presne, o čom píšeš. Na strednej som prežívala to isté čo ty. Mala som pocit, že nepatrím medzi dievčatá, o ktoré by bol nejaký obzvlášť záujem. Ale všimla som si, že keď aj bol akože v kolektíve o nejaké dievčatá záujem, nebolo to často úprimné, naoko kamarátky medzi sebou a obľúbené u chalanov, ale, keď tam neboli, tak sa na nich bavili.
Tiež som netúžila po skúsenostiach s chalanmi, a to sa ani vtedy nenosilo, tak ako teraz. Mala som svoje kamarátky a kamarátov v dedine, kde som bývala a na zábavu mi stačili. Keď sme sa po rokoch stretávali na stretnutiach triedy, tak tie "najskúsenejšie" mali asi najviac zbabraný život.
Linda, buď na seba hrdá, že sa neskláňaš na stranu, kde práve fúka vietor. Na nič sa nehraj, nič v živote ti neujde a na to najlepšie si treba počkať. Tak, ako ti to už aj v predchádzajúcich príspevkoch napísali, mnohé sa len chvália a skutočnosť je úplne iná, no pretvárka v živote neprináša radosť ani uspokojenie, veď často ľudia klamú najviac sami seba.
Veľa šťastia v svete dospelých.

delphia

linda chapem. absolutne nech ti nie je nic luto a nevycitaj si nic. nie si tuctova a to je fajn. ostan sama sebou a na nich sa vykasli. mozno by si sa cudovala, ako niektore prehanali a zvelicovali, ked sa chvastali s chalanmi a tak...
nauc sa ludi kategorizovat. na jednej strane su ti, ktorych si vazis a mas si s nimi o com pokecat a na druhej strane su ti, ktori nestoja ani o rec a nie su hodni tvojej pozornosti a nieto priatelstva.
ostan taka normalna ako doteraz. gratulujem k uspesnemu ukonceniu studia a vela stastia v dalsom zivote ;)

joelline

ja som zazila nieco podobne. ale svojich priatelov mam a tych si vazim, takze sa tym vobec netrapim :) mozno som sa tym trocha zaoberala, ako ty, ale uz su to dva roky a vobec starych spoluziakov neriesim. chystas sa na vysoku skolu? mozno tam si najdes ludi, s ktorymi si sadnes :)