Pekny dobry den prajem vsetkym, chcem sa opytat na jeden svoj mensi problem. Dnes ked som bol mocit, tak pri konci mi zacal tiect nejaky cudny moc, vyzeralo to nieco ako ejakulat, ale, bolo to riedsie a malo to taku zlto az hnedastu farbu. Trosku som si zaspinil aj nohavice, a po zaschnuti to je uplne biele, akoby od zubnej pasty. Pri dalsom moceni som uz nic take nespozoroval, no predsa by som sa len chcel opytat co to moze (dufam, ze mohlo) byt. Som teraz aj trochu chory a beriem antibiotika, mam zapalenu dutiny a priedusnicu. Dakujem za rady :)
Zvlastny moc
hovorim pri dalaom moceni som uz taketo nieco nespozoroval... diky vsetkym za odpovede :)
kvapavka to nie je,asi z tých ATB,nejaký hnis,no nemalo by sa to opakovať.
odkial by som chytil kvapavku? mam sice 19 rokov ale pohlavane nezijem. Inym sposobom by som sa nemohol nakazit, takze toto vylucujem, alebo sa mylim?
ak je to trosku hustejsi zlty hlien ktory trochu vytecie je to kvapavka ked pises ze zlte
Praveze nie, ziadne bolesti nemam, no napriek 2 tyzdnovom lieceni, som stale taky nesvoj, resp. stale sa citim chory. Takze asi navstivit lekara?
ked si chory tak to bol asi hnis,mas asi aj zapal mocoveho mechura.Nemas bolesti pri moceni?