7.5 mi skoncil menzes ale beriem HAK cize v ten den som si dala 1.tabletku po 7 dnovej prestavke.lenze v tych dnoch som mala crevnu vyrozu.mala som pohlavny styk a na druhy den sa mi objavil hnedy vytok a vcera ma pichalo strasne moc v podbrusku az tak ze som nemohla ani sediet.co myslite?
Tehotna?
dakujem isabella....lebo vies akoze tu nejde o to ze by som nechcela babo jasne ze chcem v buducnosti urcite milujem deticky lenze v mojom pripade to teraz nie je mozne uz len kvoli skole a kvoli tomu ze s kym by som to dieta mala mat.....dnes som si kupila test a zajtra si ho skusim spravit...dufam ze bude negativny aspon pre tentokrat.... :(
ludmilka, podla mna nie si tehotna, ale vyskusaj teda spravit tehu test, ked mas take neistoty...
ahojte prosim vas mam velky strach.....pred dvoma tyzdnami som mala nechraneny styk menzes som mala dostat 21. ale dostala osm o 5 dni skor ale mam zly pocit z toho aky som ten menzes mala bol slaby a trval mi len 4-5 dni pritom ja mavam silny a trvava mi az 7 dni......poradte mi prosim vas co mam robit???
pokym si nehnackovala alebo nevracala do 4 hodin od uzitia tabletky tak sa nemac coho bat..a inak, je to v pribalovom letaku, len si treba otvorit oci
halooooooooooooooooooooo:((