baby ste uspokojene s malym pindurom , ked ani neviete ci ho tam este mate alebo ho uz vytiahol ...alebo mate radi poradny klacek , ze vam az dych vyrazi , ja mam rada poriadneho ...
Velkost penisu - pre zeny
no ženy sú najcitlivejšie na začiatku (okraji)pošvy , čiže či malý penis či veľký dokáže rovnako dráždiť a spôsobiť neopísateľný orgazmus, nezáleží ani tak na tom akého ho má veľkého ale ako s ním vie narábať, no a samozrejme celkovo zo ženou. celkom ľahko sa môže stať že zažijete oveľa lepší sex s mužom s malým penisom ako s tým čo ho má newiem ako velikého. Muži s menším penisom sú aj v spoločnosti terčom výsmechu a obávajú sa preto že nevedia ženu uspokojiť tak ako by si to naozaj priali, preto sú oveľa pozornejší k žene ako tí čo si sú sebou velmi istý "wšak takémuto penisu nikto neodolá". A privelke rozmery môže byť pre ženu aj NEBEZPEČNÉ! welmi lahko vám môže ublížiť ak ho zasunie až príliž hlboko a ešte wiac ak bude aj poriadne drsný, takže pozor čo si prajete.
ale šak ..ja si myslim ze fakt tých 15,16.17..stačíí .....a suhlasim s hela27 ze skor ta hrubka :P
ani sa necudujem , ze vam to lezie na nervy , ked mate malych naprstkov , potom vas chytaju nervy , lebo co stymi malymi uboziakmi , len schovat do slipov
mne tiez..
Večný problem, už mi to lezie na nervy.
inak, mam podozrenie ze tuto temu zalozil chlap, a teraz niekde sedi pri kompe s pravitkom aby si podla reakcii ukojil svoje ego :DD
hlavne aby nedorazal na krcok maternice- to je pre masochistky :D ja si myslim ze 15-16 cm bohate staci. skor ide o hrubku;)
...šťastná to žena...