dobry, chcem sa poradit,mam dlhodobu zapchu, a neviem uz ako dalej,jem vela zeleniny,ovocie, par tyzdnov uzivam aj indicke psyllium,ale zapcha stale pretrvava. momentalne som aj v 7.tt takze zapcha sa este zhorsila.. viete mi nejako poradit? necitim sa najlepsie, mam bolesti brucha, a naduvanie...
dlhodoba zapcha
My jedavame lanovu kasu kazdy den a poviem ti, je to super. Kupujeme cele semienka a potom ich pomeliem na mlynceku na kavu. Nemeliem ich viac, ako spotrebujeme za 24 hodin.Az sa niekedy na zachode cudujem, kolko toho zo mna vyslo.
Skús každé ráno nalačno zjesť jedno alebo dve kivi-mne to pomohlo.
silvus,asi si necitala dobre... som uz aj v 7tt. takze zapcha sa ZHORSILA... mam ju ovela dlhsie nez co som tehotna... :((
Ahoj, hovoríš že si tehotná? A už je záhada vyriešená - niektoré ženy v tehotenstve trpia zápchou, lebo zväčšená maternica tlačí na črevá a tie sa potom nehýbu, zlenivejú...
no u lekara som este nebola,caka ma prvy ultrazvuk, a uzivam akurat prenatalne vitaminy kde je zelezo,zevraj aj to napomaha zapche... no s tym pitim to je pravda, asi musim pit viac... no uz ma to nebavi takto dalej... lieky kvoli tehot.nechcem brat,este aj teplota sa pridruzila akurat,a ta vlaknina nepomaha. mate nejake skusenosti s lanovymi semienkami niekto?