ja + byvaly = stretko

Príspevok v téme: ja + byvaly = stretko
leeerka

ahojte, myslim, ze nazov tejto temy vystihuje uplne vsetko ...cize s byvalym sme sa rozisli, resp on so mnou pred rokom, a kedze som mala par dni dozadu narodky, tak mi napisal sms..tak sme zacali pisat viac a dohodli sme sa, ze spolu vybehneme von.. a to teda bolo dnes .. vsetko v pohode, ved nemame so sebou problem, rozisli sme sa v dobrom, aj ked nastali iste negativne reci, ale tak postupom casu to vsetko preslo .. nuz bolo fajn, povedali sme si kto co nove, uplna lahoda.. nuz a klasika, pytal sa ma samozrejme, ci niekoho mam alebo som mala a ci niekoho teraz riesim ..a vraj mu pridem uplne ina, taka razantnejsia.... ked sme sa lucili, tak sa ma sam spytal, ze kedy si najdem na neho znova cas, kedze mavam nabity program ... a ze ked budem moct, nech sa ozvem, ze by rad zase siel von ... tak by ma len zaujimalo, co si o tom myslite? dakujem (len tak btw, boli sme spolu 4,5r)

leeerka

hm, no neviem, lebo nieco som spomenula len tak o psychickej traume, ktoru som z neho mala, ked sa so mnou rozisiel a on zase hovoril, ze tiez ju mal a preto to bol dovod nasho, resp jeho rozchodu so mnou ..ale som zistila, ze niektore veci sa maju trosku inak, napr mal naj kamarata a ten nim uz nie je , vraj uz konecne prisiel na to, ze aky je sebecky a pod ..(ten kamos myslim) ..lenze ked som mu to ho vorila pocas nasho vztahu ja, tak o tom nechcel ani pocut a ked som to teraz povedala, ze vidis, mala som pravdu, tak to konecne priznal ...

Najčítanejšie články