ahojte, už rok beriem tabletky. Včera som mala 7.deň pauzu. Mala som s priateľom sex, bez ochrany, keďže tabletky majú chrániť aj v pauze! Trošku mu ubehlo dovnútra, a o polhodinu sme mali znova. Dnes ma začalo bolieť podbruško, akoby pred menštruáciou! Vzala som si prvú tabletku o 13, ako vždy-pravidelne! Mám si kúpiť tabletku po a dať si ju? Takto ma podbruško bolieva iba počas svojich dní ! Mám strach:( ďakujem za pomoc !
sex v pauze medzi tabletkami
asi so mnou vsak nieco je, vcera navecer som si dala caj, to brucho sa mi trosku uvolnilo, ale az dodnes mam taky slaby ruzovy vytok..co nikdy nemavam... bude to asi nejaky zapal alebo co :/
ale ved ja viem, ze niektore mate opacny problem...mrzi ma to a verim vam, ze to vobec nie je jednoduche.. ale nemuseli by ste takto podrazdene reagovat... uz som pisala, ze ak sa stane nieco taketo, kazda zena ma strach a rozum ide bokom... otazky typu - ci moze byt tehotna po orale/anale a podobne su mi smiesne tak ako vam... cize nie som typ s minimom informacii a vekom pod 18... a nie som ani sestra na gynekologii... samozrejme ze su to vedomosti tykajuce sa vseobecnej vedomosti.. a ak si pozrete moj profil, toto je moja prva tema takehoto "zufaleho" druhu...
a ze ta boli brucho..nemas tak nahodou zastavene vetry???toí si tu vela zien pletie s tehotenstvom..raz zaboli brucho a uz ste vsetky tehotne..ach jaj..keby to bolo take jednoduche tak nie je tolko parov, co sa snazia aj rok splodit dieta
suns pises ze nie si adolescentna...a pytas sa ci sa nemohlo prihodit nejake vajicko na 7 den pauzy???vies vobec ze hak blokuje ovulaciu a kym beries hak, tak ovulaciu mat nemozes (pokym ju beries tak ako mas)
nepchaj do seba escapelle... ked este aj hak beries mozes si viac uskodit, tehotna nie si, mozno mas len crevnu chripku, pocula som, ze ta teraz dost uraduje a priznaky tehotenstva su citit az tak po 3 tyzdnoch od otehotnenia, takze to nie je tehotenstvo, nestresuj...
rew ďakujem ! :* budem sa modliť
suns.. ziadny escapelle.. paralen si daj, sprav si harmancekovy caj a utekaj to vylezat.. aj brusko prejde ;) drz sa
Ďakujem :)za všetko !
irmi fakt? žiadne príznaky? no bolo to 12 hodín dozadu ! tak zatial nemam skusenosti, a ani nechcem mat ! Okej kočeny, veľmi pekne ďakujem za upokojenie ! Ak to dozajtra neprejde a ja to nebudem riešiť, bude už neskoro... tak snaď bude všetko ok ! Pekný večer prajem !
tehotenstvo nie je tehotenstvom na druhy ci treti den po oplodneni. Neprejavuje sa vobec-ale vobec nijako. Oplodnene vajicko sa usadi az na asi 5. den. To by si fakt mohla vediet(bez toho, aby som ta chcela urazat, ale fakt nechapem) ale potesim ta -Tvoja teplota a hrdlo ukazuje skor na nejaku virozu :)