je to fakt hrozné. každý deň sa mi v skole (trochu divne ale mam len 12)ujde hroznych vysmechou z obliekania, mojej osobnosti,....este ktomu som pre ostatnych trapna a divna, lebo nemam chalana...ale to neni take jednoduche, lebo oproti inim dievcatam som nudna, niesom sexi, divne sa obliekam,som tucna...a to znamena ze chalani ked ma vidia tak prevracaju oci, cechcu sa na mne.upozornujem ze toto neni paranoja, ale je to realita. proste nemam chut zit...som vsetkim len zbytocna...aj moja mama sa ku mne sprava ako keby som nemala ziadne city...! uz si aj od zufalosti rezem do ruky, a krv ktora mi vytecie si zliznem. od kedi mi toto spoluziaci robia sa stava so mna bestia-nemam priatelov,...
mam velke depky
myslim, ze lulu ma skor depky z toho ako sa k nej spravaju ostatni, a z toho sikanovania, ako z toho ako vyzera :) to len tak by the way. a inak suhlasim s vami co ste tu teraz napisali
Tak... Presne súhlasím... Zostaň sama sebou, najhoršie je hrať sa na niekoho kým nie si. Mne sa koľkokrát vysmiali, že mám mastnú pleť... Dokonca jeden chalan mi to vykrikoval, a potom o tri roky sa do mňa "zaľúbil"... Proste, decká sú niektoré úplne... Nechcem ich uraziť... "Nerozumné" a nevedia si ešte určiť priority.
Ale nebolo to až tak strašne, čo som ja mala 12 a bolo okolo mňa veľa dievčať, čo sa chlapcom páčili... Ale tak, tam nie sú žiadné hlbšie city. Ale iba to, že nejaká baba sa skôr vyvinie a chlapec sa ňou môže chváliť :) Myslím, že také "chodenie" nemá žiadny zmysel. Ja som si radšej počkala na to pravé prvé :)
dnešná doba je krutá, ja ked som mala 12 boli sme este deti a oblecenie nas trapilo tak na 5%. aj tak sme vsetci vyzerali otrasne :)dnesne deti su prinutene hrozne rychlo dospievat, vsade naokolo je sex, nahota, bulvar a nesmieme sa tvarit ze to tak nie je...ano aj 12 rocne deti uz sexuju a droguju ...
lulu ostan taka aka si, nemusis sa opicit po ostatnych aby si ziskala zdanlivy respekt, najdi si par skutocnych priatelov, staci naozaj len par takych, co stoja za to.
Dôležité vyzerať ako dospelá... Hmm... Trošku choré nie? Podľa mňa má všetko svoj čas...
A za toto zmýšľanie, čo majú dnešné dievčatká môže akurát tak "INko" a pokec...
lulu nechapem..ako dolezite???
Ale veď, nikto netvrdí, že 12 ročná nemôže mať depky. Ale tak... Vyzerať sexy v takom veku? A rezať sa? To je moc. Ja som tiež mala depky z toho ako vyzerám, ale tak som nerobila toto. Najväčšie depky som mala v 17tich, keď sa rodičia rozvádzali, lebo to bolo dosť kruté. A ono ma to dodnes oplyvňuje. Niekedy mám reakcie, že sama nechápem. A raz sa mi tiež stalo, že som to nezvládla a porezala som sa, len môj priateľ si to hneď všimol, tak som to ukecala a odvtedy som sa žiletky v tom zmysle ani nedotkla.
Ale nechápem, prečo majú malé deti potrebu vyzerať sexy a ako "veľké". Potom sa čudujú, že ich niekto znásilní... Ja som v tom veku vyzerala maximálne neatraktívne, s akné, ktoré mám dodnes, strojčekom na zuboch a pár nepeknými kilami... A som tu... :)
uprimne povedane aj mne sa ten styl pisania zda divny na 12r, ale neviem preco by depresie museli byt nejako vekovo obmedzene. ja som ich mala ked som mal 14, vazne problemy, a tiez som sa parkral porezala.. nechapem ludi ktori tvrdia "ty mas len 12-13, co tak teba moze trapit, haha"........................
pre lulu : co najskor vyhladaj psychologa pripadne psychiatra. naozaj. dostanes sa z toho. tiez by bolo dobre prestupit na inu skolu, teraz idu letne prazdniny tak si nieco skus vybavit (trebars popros nejaku ucitelku nech ti pomoze), a v septembri nastupis inde, najdes si novych priatelov a bude to fajn, neboj
a to ,ze si 12 rocne decko reze zily si jeho rodicia vobec nevsimnu a nic s tym nerobia vsak??zakladatel temy sa fakt musi nudit..
ozaj ja som ani necitala ze 12:))