Ahojte.
V poslednom case mam stale sen o tom istom. Nie ten isty ale je to ta ista tema.
Asi pred troma tyzdnami sa mi dva krat za sebou snival sen o otcovi ze bol agresivny. V skutocnosti aj je ale toto bolo tak hrozive ze az ma striaslo ked som vstal. Bol este viac agresivnejsi ako v realite. Normalne nebyvam u nasich doma uz hodny rok a som pomerne od nich daleko v Britanii. A den na to sa podobne nieco snivalo aj mojej sestre s ktorou byvam. A teraz zase stale je tak agresivny v tom sne ze to az nieje normalne. Uz som napisal aj mame nech dava pozor lebo nemam z neho dobry pocit. Sice ja som z neho dobry pocit nikdy nemal ale toto je fakt hnusny pocit.
Neviem ako vy ale na sny neverim v tom zmysle ako sa mi snivaju.
Mali ste uz nieco podobne?
Stale sen o tom istom
Ja som mal tiež tzv. veštecké sny a tie sa plnili. Mne sa ale plnili hneď na ďalší deň, ak je to tak aj u teba, tak už je po všetkom. Skôr by som povedal, že sa tvoje podvedomie zaoberá tým, čo sa asi deje doma. Čo asi? Že je agresívny, lebo je agresívny.
janes1507......tazko povedat.....zrejme sa tvoj otec v snoch sprava tak preto, lebo sa tak sprava aj naozaj a pravdepodobne ta to trapi ked sa ti o tom sniva, prip. sa toho bojis.....bojis sa ze sa to zhorsi, tak o tom uvazujes cez sny.....skus na to nemysliet a ked si urobil co sa dalo tak sa tym nezaoberaj a uvidis ze to prestane....pod. to bude aj s tvojou sestrou.....