Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

chcem byt zachranar, ako na to?

Príspevok v téme: chcem byt zachranar, ako na to?
samaritan

ahojte, koncim strednu a uz dlho rozmyslam c so zivotom. strasne ma laka povolanie zachranara (ti ktori pridu ked volate rychlu pomoc). pocul som, ze oni vraj vobec nie su lekari, ale maju nejake ine vzdelanie. totiz ja nemam na studium mediciny... neviete o tom nieco? je na to nejaka skola? ako to cele prebieha? kde by som sa mohol dozvediet viac? dakujem

Waleryja

Ahoj tak ak chces byt zachranar je potrebne si prihlasku odoslat na nejaku fakultu zdravotnictva a tento odbor je ukonceny titulom Bc. Momentalne uz nie su ziadne nadstavbove studia ( aspon o tom neviem) ale je to prvy stupen vysokoskolskeho vzdelania.A uchadzac nemusi mat ukoncenu SZŠ, staci ak urobi skusky a talentovky.Neviem odkial si ale v Presove je taka fakulta s takym odborom.

Tatiana1234

Ahoj, zachranari musia mat ukoncenu strednu zdravotnicku skolu, popripade existuje na zdravotnych skolach nadstavbove studium, kde skoncis ako diplomovany zachranar. No a s tymto vzdelanim sa mozes uchadzat o toto povolanie. Su rozne firmy, ktore sa tymto zaoberaju a je aj statna zachranna sluzba, myslim.... staci si na internete najst adresy a skusit stastie.