Ahoj chcela by soms a vas spýtať...beriem antikoncepciu pravidelne pol roka, a teraz sa nam stalo to že sme s priatelom mali počas tej 7.dnovej pauzy sex bez kondomu, neurobil sa do mna, aaa asi pol hodku na to som dostala kramy...chcela by som sa spývať či je nejaka šanca že by som mohla otehotnieť...ja si myslím že tie tabletky funguju aj počas tej pauzy ale chcela by som počuť aj iny nazor..dakujem pekne za vaše reakcie!
sex počas 7.dnovej pauzy
saswovka, ako nehnevaj sa,ale takáto debilná otázka sa dá len zkritizovať... máš leták... hádam ti rady anonymných ľudí nebudú smerodajnejšie ako leták... a ak máš leták a čítať vieš, tak čo sa pýtaš? a keď sa už pýtaš, na čo zakladáš novú tému, keď takýchto otázok tu bolo už asi tisíc...
kritizovať dokaže každy..ja som sa len pýtala...čitať viem, neboj sa..a dočítala som že ma posobit aj počas pauzy....aa kondomy nepoužívame..maš ešte nejaku otazku?či vieš iba kritizovať a radiť už nie?
ty do seba pchas antiku a k tomu pouzivate kondom?antika sa uziva na to aby clovek nemusel pouzivat inu ochranu a uz vobec nie kondom
ty si myslis ze tabletky posobia pocas 7 dnovej pauzy?myslis? TO by si mala vediet...ten pribalovy letak tam nie je len tak pre srandu
ty o antike asi vela nevies