Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Overené probiotiká na mykózy...

Príspevok v téme: Overené probiotiká na mykózy...
giva

Ahojte, podobne ako mnohé z vás trpím častými mikózami a bakter. zápalmi typu E. coli, Enteroccocus...i napriek tomu, že môj muž má výsledky u urológa negatívne, tak sa chcem opýtať na Vami skutočne overené probiotické tabletky a vaginál. gely alebo čipky na prevenc iu..Ja som odskúšala Gyntima čípky a probiotika "Superlactobacily 5" od Swiss Pharma ale nezabralo...vďaka moc...a ak ja môžem z vlast.skúsenosti poradiť aspoň čiast. zlepšenie prinieslo používanie čisto bavlnenej spodnej bielizne aj vložky len zo100% bavlny, žiadne tangá, syntetika a prádlo od "číňanov"...
Ďakujem velmi pekne

jazminka

V pripade, ze uz plesne su, tak velmi pomoze vyplach s Betadine a aj cipky. a potom uz len BRUSNICE.susene su UCINNEJSIE ako cerstve. Denna davka je 2.000mg tak sa nebojte vziat si aj viac. ja uzivam 2-3ks to staci. da sa to brat dlhodobo, neskodi to.Posilnuje to imunitu, obsahuju aj vela C vitaminu. Este som chcela napisat, ze ten Enteroccocus ,co pisala Giva je vlastne bakteria, ktora sa nachadza v konecniku, takze tie tanga gatky, su skvela prilezitost, aby sa dostal do posvy, aj pri dodrzani hygieny.

jazminka

Ja som tiez uz vyskusala vsetko mozne na plesne probiotika vsetkych druhov, su velmi malo ucinne. Velmi sa mi teraz osvedcuju extrakty z BRUSNIC,su to Uroval Biotica,aj od Swiss. Cenovo najvyhodnejsie su od firmy Encian na internete www.mojalekaren.sk.usetrite minimalne 300sk. Brusnice Vas zbavia stipania,palenia a zacinajucemu pocit, ze nieco nie je v poriadku. BRUSNICE zabranuju uchyteniu bakterii na stenach mocovych ciest. Uzivaju sa podla toho ako je napisane v pribalovom letaku. ja ich uzivam aj 2ks alebo 3 na den ak som prechladnuta.Daju sa uzivat dlhodobo aj preventivne. Plesne vznikaju z oslabenia imunitneho systemu. Treba este uzivat vela vitaminu C kazdy den,mineralne latky proste cokolvek na posilnenie imunity. Ozaj sa citim skvele po uzivani Brusnic a som stastna, ze mi to pomaha, lebo som stratila vela rokov zbytocnym trapenim. pomaha aj nenosit tanga gatky, ktorych som sa nechcela vzdat. nechcela som verit ale velmi napomahaju na plesne, a aj citim rozdiel, ked uz nosim cele a tanga som si nechala len na prilezitost.