ahojte s priatelom sa 7mesĂacov snayime o babatko ake akosi stale bez vysledne...po zdravotnej stranke sme obaja v poriadku...len tehotna stale nie som.. Co mozme spravit preto aby som otehotnela?dakujemza rady...
ako otehotniet?uz som zufala pomoc..
ake vysetrenia si absolvovala? lebo 6 mesiacov je velmi kratka doba.. vela vysetreni sa robi, az ked ste oficialne povazovany za neplodny par.. cize po roku snazenia.. :D
Ahoj.
vela zien uziva Gynex. skusila si? je to prirodny pripravok. tri tyzdne uzivas, potom tyzden pauza.
skus si vygooglit a su tam aj komentare zien, ktore to brali. veeela deti:)) ja som to tiez brala ked som vysadila HAK.
urcite si v poriadku, drzim palce. no niekedy to len dlhsie trva.
ponyma 2 pary, ktorym sa nedarilo otehotniet, po lekarske stranke bolo vsetko ok..potom im to nedalo a robilo to stale aj cez ms a obom sa podarilo otehotnet..
fergie, to je uplna hlupost co pises, moze byt ona aj jej partner v uplnom poriadku, na otehotnenie sa berie v norme cas do jedneho roka a v partnerstvach, kde jeden z partnerov odchadza za pracou napr. do zahranicia, teda nemaju sancu byt spolu kazdy den sa ten cas predlzuje, takze este sa nemusi nic diat, takymito slovami ju asi len viac vystresujes a to jej k otehotneniu nepomoze
Nechaj tu mail, možno sa ti niekto ozve. A asi nie si vporiadku ked nemozes otehotnieť. To dá rozum...
ahoj, no, my sa snazime 6 mesiacov, teraz cakam, ze ci dojde ms, alebo nie...
kazdopadne vela robi psychika a cim viac sa tym stresujes, tym si to viac blokujes... takze treba pohodu, aj ked sama dobre viem ako sa to lahko povie, ale mne to uz ako tak ten posledny mesiac ide, drzim ti palce