ako otehotniet?uz som zufala pomoc..

macka26

ake vysetrenia si absolvovala? lebo 6 mesiacov je velmi kratka doba.. vela vysetreni sa robi, az ked ste oficialne povazovany za neplodny par.. cize po roku snazenia.. :D

Ivka 1

Dievcata da sa pomoct prirodnymi produktami ale je potrebne vediet ci su partneri obaja v poriadku, zena po gynekologickej stranke a vysledky partnerovho spermiogramu su tiez velmi dolezite. Napiste mi na mail ak chcete, vsetko sa da a problemy su na to aby sa riesili.

Eva 27

Ahoj.

vela zien uziva Gynex. skusila si? je to prirodny pripravok. tri tyzdne uzivas, potom tyzden pauza.

skus si vygooglit a su tam aj komentare zien, ktore to brali. veeela deti:)) ja som to tiez brala ked som vysadila HAK.

urcite si v poriadku, drzim palce. no niekedy to len dlhsie trva.

vevericka

ponyma 2 pary, ktorym sa nedarilo otehotniet, po lekarske stranke bolo vsetko ok..potom im to nedalo a robilo to stale aj cez ms a obom sa podarilo otehotnet..

isabella

fergie, to je uplna hlupost co pises, moze byt ona aj jej partner v uplnom poriadku, na otehotnenie sa berie v norme cas do jedneho roka a v partnerstvach, kde jeden z partnerov odchadza za pracou napr. do zahranicia, teda nemaju sancu byt spolu kazdy den sa ten cas predlzuje, takze este sa nemusi nic diat, takymito slovami ju asi len viac vystresujes a to jej k otehotneniu nepomoze

isabella

ahoj, no, my sa snazime 6 mesiacov, teraz cakam, ze ci dojde ms, alebo nie...
kazdopadne vela robi psychika a cim viac sa tym stresujes, tym si to viac blokujes... takze treba pohodu, aj ked sama dobre viem ako sa to lahko povie, ale mne to uz ako tak ten posledny mesiac ide, drzim ti palce