Menštruácia zo stresu - vysadiť antik.alebo nie?

Príspevok v téme: Menštruácia zo stresu - vysadiť antik.alebo nie?
watermelon

Dobry vecer, rada by som sa poradila s niekym, kto mal podobný problém, prípadne pozná odpoveď na moju otázku.
Na odpovede typu - antikoncepcia je svinstvo, nereagujem. Antik. uzivam zo zdravotnych dovodov, takze ma prosim dopredu neodsudzujte.

Za posledny mesiac som prezila neskutocny stres, z coho sa mi vytvorili žalud. vredy, avšak nielen to, ale na 16. deň cyklu mi prišla znova menštruácia. Na gyn. som nebola, teda bola, ale dokt. ma dovolenku a k inej som nestihala ist, tak som to riesila len s praktickou lek., pretoze som tam bola kvoli tym vredom, ci to moze byt z toho stresu a ona, ze ano, nech sa nad tym nevzrusujem. Trochu ma to znepokojilo, lebo pred časom som s gyn. riešila možnú entometriozu, ale nechalo sa to zatial tak.

Bohuzial mi vyvstala otazka - mam antikoncepciu (naplaste), menštr. som dostala v priebehu lepenia naplasti.. teraz som ich mala vysadit a dostať "normalnu" menštruaciu. Dokt. mi povedala, že sa mi proste zblaznili hormony. Tak neviem, či mám teraz nechať pauzu na menštr., alebo mam pokračovať v užívaní antik.?? Vobec neviem, co robit, som bezradna a gyn. tam bude az od stredy a do vtedy musim vediet, ci si nalepit dalsiu naplast, ci si nechat prestavku.
Podotykam, ze slo o normalne dlhu menštruaciu, ziadne spinenie, proste klasicky menzes, akurat ze po 2 tyzdnoch od "bezneho", tak teraz neviem, ako dalej.

PROSIM PORAĎTE, kto ste mali podobny problem, alebo aspon viete o tom nieco blizsie.. DAKUJEM

PS: mam 26, ak je to podstatne.

Sex Godess

Ja by som si nedavala pauzu. Nemas si tym ako uskodit, pauzou mozes riskovat babatko, ale tak uz mas 26 rokov...tak nevadi...chichi

matamata

normalne pokracuj...horsie urobis ak to vysadis na nejaky mesiac-dva...kazdej sa to obcas aj pri antike stane a keby mala kazda vysadzat tak amen