Dobry vecer, rada by som sa poradila s niekym, kto mal podobný problém, prípadne pozná odpoveď na moju otázku.
Na odpovede typu - antikoncepcia je svinstvo, nereagujem. Antik. uzivam zo zdravotnych dovodov, takze ma prosim dopredu neodsudzujte.
Za posledny mesiac som prezila neskutocny stres, z coho sa mi vytvorili žalud. vredy, avšak nielen to, ale na 16. deň cyklu mi prišla znova menštruácia. Na gyn. som nebola, teda bola, ale dokt. ma dovolenku a k inej som nestihala ist, tak som to riesila len s praktickou lek., pretoze som tam bola kvoli tym vredom, ci to moze byt z toho stresu a ona, ze ano, nech sa nad tym nevzrusujem. Trochu ma to znepokojilo, lebo pred časom som s gyn. riešila možnú entometriozu, ale nechalo sa to zatial tak.
Bohuzial mi vyvstala otazka - mam antikoncepciu (naplaste), menštr. som dostala v priebehu lepenia naplasti.. teraz som ich mala vysadit a dostať "normalnu" menštruaciu. Dokt. mi povedala, že sa mi proste zblaznili hormony. Tak neviem, či mám teraz nechať pauzu na menštr., alebo mam pokračovať v užívaní antik.?? Vobec neviem, co robit, som bezradna a gyn. tam bude az od stredy a do vtedy musim vediet, ci si nalepit dalsiu naplast, ci si nechat prestavku.
Podotykam, ze slo o normalne dlhu menštruaciu, ziadne spinenie, proste klasicky menzes, akurat ze po 2 tyzdnoch od "bezneho", tak teraz neviem, ako dalej.
PROSIM PORAĎTE, kto ste mali podobny problem, alebo aspon viete o tom nieco blizsie.. DAKUJEM
PS: mam 26, ak je to podstatne.