za 9 mesiacou 10 kil fuha a co teraz

ina_ingrid

a co mas za antikoncepciu ?
ja som s mensimi prestavkami pouzivala nuvaring, kt u nas patri sice medzi najdrahsie, ale na vahe sa to nastastie nijako neprajavilo

maggynka

ahoj dedi, nejdem ta tu presviedcat o skodlivosti HAK,len ti poviem moju skusenost a mozno vdaka nej to do svadby stihnes. ja som z HAK pribrala 7 kg v priebehu roka.ale nechcela som si pripustit ze je to z nej, hoci bolo jasne ze z jedla to mat nemozem lebo jem odjakziva vseobecne malo a zdravo. tak som sa dalsi CELY rok snazila schudnut. mala som skolu, pracu 4 hodiny denne na nohach, jedla som este menej, ziadne zivocisne tuky, ziadne sladkost (ani ich moc nemam rada, cize ziadne naozaj znamenalo ziadne)....no proste prikladny jedalnicek.
no nedala som dole ani kg a ani cm. tak som sa s tym zmierila. no potom som musela HAK vysadit kvoli migrenam. ver ci nie, do mesiaca zo mna spadlo 5kg, hoci som jedla este viac ako predtym,. a za posledny rok jem ovela viac mastneho lebo som mimo svk, no vaha isla dole o dalsie 3 kila a zda sa mi ze stale chudnem, resp. pri tom co tu teraz jem, uz to ze nepriberam je zazrak.

0vecka

www.laco.lead1.eu - nutricne hodnoty

trikrat behat by malo stacit ... min 45min a max 2 hodky ... ak xces mozes si merat aj pulz a ist podla tabuliek :) ono schudnut nieje az take tazke ako to vyzera... :)

dedi

tak zacala som behat asi pred 3 mesiacmi tak som mala 3 tyzdne pauzu lebo som bola odcestovana a teraz asiq necely mesiac ako viem ze to nieje vela ale aspon nieco by mohlo ist dole nie ?

0vecka

behat trikrat do tyzdna je dost podla mna zbytocnost pokial nexces kocky na bruchu alebo tak ... co sa stravy tyka pozri si tabulku nutricnych hodnot a zariad sa podla toho .. a hlavn eby som nerobil nejake velke skoky z psychologickych dovodov...

BTW ako dlho behavas??

dedi

6X behat ? to nestiham mam vela inych povinosti...a s tou stravou co by som mala uplne vylucit z jedalnicka a co obmedzit ... citala som uz rozne stravovacie programi ale niekde pisu jec toto inde ze sa to nesmie jest.. prosim poradte nieco co mozno vam pomohlo ,, Dakujem :D

mate59

ak nie si trénovaná, striedaj svižnú chôdzu a beh.Nebež rýchlo,je to tak správne, ale hlavne to stravovanie zmen.