Masáž prostaty

lisrataeeva

Ja som nedavno zacal pouzivat na BHP prostatu lieky Saw Palmetto - iherb.co Berem to asi dva tyzdne a ucinky citim. Zlepsenie hlavne v podobe odstranenia nutkania na mocenie co ma teda otravovalo najviac.

So mnou

Masáž prostaty som robil 4 dni po sebe. Na štvrtý deň som ju mal ráno a potom popoludní. Pri popoludňajšej masáži som zažil niečo neskutočné. Asi po 45 min masáže som sa dostal do akejsi eufórie, chvelo sa mi telo a bolo to veľmi intenzívne iba som sa v rozkoši prevaľoval zo strany na chrbát. Táto eufória odznela asi po 2 minútach a po chvíľke pauzy som pokračoval s masážou ďalej ale pridal som k tomu aj stimuláciu penisu. Chvíľu pred tým ako som pocítil príchod orgazmu som prestal stimulovať penis. Orgazmus som dosiahol iba masážou prostaty bol neuveriteľný, intenzívny a bol trojnásobný v 30 sek. intervaloch, proste na trikrát som sa vystriekal. Triaslo sa mi celé telo a keď som vstal z postele triasli sa podomnou nohy. Ešte zhruba hodinu po tom neuveriteľnom orgazme som mal pocit blaha akoby som mal drogu štastia. Pomôcka ktorú som použil pri masáži prostaty Nexus glide.

Makiavelli

Ano, jasne, prostata je velmi citliva a na dobry orgazmus staci kratka a jemna stimulacie.. Tu si mozete spravit sam, ale samozrejme, prijemnejsia je vzdy od partnerky. Ta ale musi davat bacha na nehty a podobne.. Podrobne o vyhodach a postupe tu - -- -odkaz odstránený-

Pipinka123

My s partnerom sme s tým začali keď sme mali vypité, on mi lízal ritku pravidelne a vzdy pri sexe mi dáva prsty dovnútra a sama viem, že takýto orgazmus je úžasný. Tak som sa ho raz v podnapitom stave, keď ma lízal, spýtala či by nechcel aj on, hanbil sa povedať, že áno, aj keď ja som vycítila, že by chcel, tak som to zahrala, že ja mám na to strašnú chuť, tak mi to dovolil a veľmi sa mu to páčilo, nakoniec som mu tam dala aj prst a bolo to úžasné aj preňho aj pre mňa. Potom sa mi priznal, že po tom dlho túžil, len, že sa mi to hanbil povedať, a že mi ďakuje, že som s tým začala. Takže všetkým vrele odporúčam, nie je to divné, každé pohlavie to veľmi láka a nebudete banovať :)

kijolita

perfektnu pomocku na masaz prostaty som nasla stimulátor prostaty Smile Bad Boy na eros.sk a je údajne perfektný tak skús tento

bdsmko

Ahojte , masaž prostaty je úžasna vec . Treba si len zvyknúť na to , že máte niečo v zadku , ale keď trafite prostatu ( čo nie je žiadna veda ) , tak hneď na to zabudnete. Treba sa uvolniť a správne dýchať . Každý sme iný , takže niekto dosiahne orgazmus a niekto nie . Avšak nemusíťe mať klasické vyvrcholenie , ale v malých dávkach to z vás vytečie - vystrekne niekoľko krát , takže máte niekolko malých orgazmických vln a na konci "odpadnete" :D. Na začiatku je dobre , ked muž - chalan skúsi sám čo a ako , inštruktážnych videi je viac než dosť. a potom , keď už vie čo má čakať , tak treba do toho zapojiť partnerku. Je to niekoľko násobne silnejši zažitok , keď vám to niekto spraví a vy sa len uvolnite a príjmete to. Hygiena je dôležitá , treba sa uplne vyprázdniť , alebo použiť klystír ( stačí na to veľká striekačka a teplá voda , šuchneš to tam a vypustíš na wc :D ). Potom lubrikačný gel a ide sa na to. Stačí vam na to aneros do 10 € ( najdete vo viacerých eshop-och ), china fake. Ale je úplne v pohode , nemusíte kupovať za 50-100€ americký. Pohyby sa dajú rôzne , von dnu , sprava do ľava a naopak ...atď. Tak treba vyskúšať a podeliť sa o skúsenosť s ostatnými.

www.xtube.com-

www.xtube.com

ludka98

Ja som to uz svojmu priatelovi robila a poviem vam, ze vraj je to brutalne vzrusujuce. Podarilo sa mi ho takto urobit. Je dolezite zachovat hygienu a dostatocnu lubrikaciu.