mam stale depresie som smutna a osamela. sice mam priatelky, ale nemam chalana a to ma privadza k ripaniu spendlikom do koze :(
pomozte mi prosim.
som strasne depresivna lebo nemam chalana
Reagujes ako dievcatko, na ktore ukazu prstom. Ak chces, viem ti poskytnut lekcie sebarealizacie. :d
no toto !
ako sa opovazujes ohovarat mojho psa ?!?!?
hodim na teba kolace :P
Tvoj sexualny zivot zivot so psom je tiez taky pestry ako tvoje psovske idey? :D
Každý si môže robiť čo chce. Slová ako "nie je to v poriadku" nemajú zmysel. A teraz nech diskutujú ľudia, čo majú viac dočinenia so skutočným životom :-)
Hlavne nepocuvaj losta, ten sa dokonale vyhyba problemom reality. Miesto zeny si zaobstara psa a tvari sa, ze je vsetko v poriadku.
záleží na tom koľko máš rokov.. myslím že ak máš menej ako 14-15 tak si môžeš dovtedy počkať.. druhá vec je, žeby si ich nezaujala, alebo oni nezaujali teba.. možno si príliž vyberavá.. alebo si ťa málokto všimne. To je dosť častou príčinou.. skús na sebe niečo zmeniť.. možno účes, maľovanie, štýl obliekania.. čím dievčenskejší a elegantnejší, tým vyspelejší.. budeš vyzerať super.. ale nepreháňať! v druhom rade postava.. v treťom povaha - hlavne humor, smiech a optimizmus.. a potom záhadnosť..