Na budúci týždeň maturujem,a totálne nestíham,učila som sa stále priebežne,ale neopakovala som to poriadne,tak teraz sa to musím učiť zase:(....viem 15 tem z ekonomiky,aj to len viem tie hlavne body nie všetko:(...nepoznáte nejaky dobrý tip na lepšie učenie sa?vzdy som bola dobrá študentka 1-2..nechcem sklamať profesorov ani seba,ani rodičov:(...potrebujem sa za 4 dní naučiť 25 tem uz naostro.....je to možne?:)alebo si len robím nádeje:)heh:.....dakujem za Vaše názory...
Maturita o pár dní....:(
ono to teraz vyzera ze nic nevies, ze nevies co by si k danej teme povedala, lenze ked prides na tie matury, vtedy v tom strese ta to vsetko napadne, budes tu temu len obkecavat, a navyse pri maturite mas aj body ktore mas obkecat. a ked si mala stale dobre znamky tak nieco si sa isto naucila za ten cas na skole, takze to na tej mature vobec nebude tazke. nebifli sa teraz vsetko od slova doslova, jednoducho si len precitaj tie temy, aby si vedela o com su a potom na maturite to len pekne obkecas. ja som sa pred maturami vobec neucila, nieco som si precitala, niektore temy som vobec nevidela.. a zmaturovala som v pohode :) na priemyslovke
ahojte :) aj ja mam teraz akademicky:( no zo 120tem viem uz asi 90 ale samozrejme neviem kazdu uplne na 100% ale mam poriadny stres vzdy som mala 1alebo2 a bojim sa ze si vytiahnem otazku ktoru az tak neviem a cele to pokazim :(( pre mna je najhorsia anglictina tu ak v pondelok dam tak to bude fajn:) drzte sa
zufala nic si z toho nerob..tiez maturujem...ale az o tyzdne....tento tyzden bude akademicky...aa mam sa zvladnut naucit 120 tem za tyzden :D takze asi tak.:):) zvladame nejak bolo nejak bude..:):)
Zufala11 (: žiadny stres, žiadna panika. Ukľudni sa, nájdi si pokoj, nič čo by ťa rozptyľovalo a hurá do učenia (: uvidíš, bude to v pohode.... veď aj keď nevieš všetko o téme od A po Zet, keď vieš hlavné body, to je dobre, okolo nich by si predsa mohla vedieť niečo porozprávať. A hlavne, budeš mať čas na prípravu, pomôcky, a profesori tam nie sú na to, aby ťa vyhodili. Keď budeš vedieť už len čosi k tej téme a nie všetko, vyhodiť ťa predsa už nemôžu (: držím palec...