Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Maturita o pár dní....:(

Príspevok v téme: Maturita o pár dní....:(
Zufala11

Na budúci týždeň maturujem,a totálne nestíham,učila som sa stále priebežne,ale neopakovala som to poriadne,tak teraz sa to musím učiť zase:(....viem 15 tem z ekonomiky,aj to len viem tie hlavne body nie všetko:(...nepoznáte nejaky dobrý tip na lepšie učenie sa?vzdy som bola dobrá študentka 1-2..nechcem sklamať profesorov ani seba,ani rodičov:(...potrebujem sa za 4 dní naučiť 25 tem uz naostro.....je to možne?:)alebo si len robím nádeje:)heh:.....dakujem za Vaše názory...

silanka

no ide o to, ze sme gymnazium na vysokej urovni, profesorky prisne a predsedkyna bola z gymnazia osemrocneho nejakeho.skor by som povedala, ze nasa skola dava vysoku latku, pretoze vacsinou nasi studenti obadzuju prve miesta co sa tyka prijimaciek. tento rocnik, nas je slaby tak pochybujem , ze to bude aj tento rok:D ale, ja som povedala uplne vsetko, co bolo v ucebnici, uplne, nic som nevynechala.20 minut som vkuse rozpravala, podla mna viac sa nedalo k tej teme povedat.po odvolani sa musi nieco pohnut, ved som ani nezavahala tak mi nemoze dat 2....

babenka1

silanka: nechcem ťa deptať, ale s tým odvolaním nič nevyriešiš, kým sa oni rozhýbu, bude aj po prijímačkách na vysokú. Skadiaľ ste mali predsedu komisie? Možno na jeho škole je štandard výuky iný a veľa závisí aj od jeho názoru pri hodnotení maturity. Napríklad naša predsedkyňa bola slovenčinárka z malého mesta a nechápala, čo všetko sme my vedeli na maturite - mali sme strašne prísnu profesorku a museli sme sa toho hrozne veľa naučiť. A vďaka tej predsedkyni dostali jednotky aj tí, čo si mysleli, že povedali toho málo.
A môže to platiť aj naopak. Možno na predsedovej škole musia toho študenti vedieť z chémie viac a jemu netačilo to, čo si k otázke povedala. Hodnotenie ústnej odpovede je vždy subjektívne.

silanka

ja som odpovedala dnes z chemie, vytiahla som si otazku ktoru som vedela najlepsie zo vsetkych. pokazit sa nic nedalo. uplne cela bez seba natesena somkrasne rozpravala, spoluziacky boli pozriet vraveli, ze uzasne mi sadla tema.pridem domov pozriem na net a tam znamka 2. ostala som tak v haji, ze koniec. davam odvolanie na skolsky inspektorat. ta znamka mi ide na VS s tym, ze sa zapocitava priemer, so mnou si robit co chcu nebudu !

Mimusik111

Ahojte,ja tiez teraz maturujem,v utorok mam ekonomiku...no neviem kazdu jednu temu odslova do slovova...viem len niektore časti:(..tak sa strasne bojim..:(....v utorok tam priidem s malickou dusickou:(...:(

hkgfj

silanka, ja tak podobne akurat ja maturujem z technickych predmetov, ale tak vzdy som bol jeden z najlepsich v triede, aj ked som nikdy nic nevedel takze nechapem ako je to mozne, ale to uz som si stihol vsimnut ze je nespocet veci na tomto svete pre mna nepochopitelnych, no ja len ze tak snad to uspesne dopadne, aj vam ostatnym zelam uspesne zlozenie maturitnej skusky :)

silanka

zufala nestresuj, je sobota v pondelok maturujem, do angliny som sa este ani nekukla, teraz by som rada a z chemie neviem este 10 otazok :D zatial nestresujem to budem vecer ked si pooviem dalsi den v haji:D a ja sa neucim ja len si citam kedze nemame otazky ako maju ina skoly mamlen okruhy stiahnute z netu tak si doslova a do pismena citam vsetky knihy zaradom .... a to z biologie je dokopy 480 stran a to najtazsie , genetiku som zacala citat a zatvorila ... v stredu mam biolu a pred stredou den volna tak snad stihnem:D

ewelin28

no ludkovia...ja prezivam podbne stavy..o necele tri tyzdne mam bakalarske statnice...a neviem este ani polovicu toho co sa mi je treba naucit...ale zatial nestresujem..zatial mam z toho clekom srandu...dufam, ze to bude ako maturita..a profaci nas uz dako dokopu k tym titulom heh...a drzim palce kazdemu, kto am pred maturou, statnicami ci skuskami...vsak zvladi to aj horsi...tak preco nie my :)

Zufala11

som zvedavá,ako sa zachovajú naši profesori...veeeeeelmii...už niesom schopná sa naučiť ani jednu temu,neda sa:(...nedokazem sa naucit za cely den ani polovicku jednej temy:(....nechapem co sa to deje......ale nemam dobry pocit:(

hkgfj

jarka urcite mas pravdu ale neplati to pre vsetkych, aj ja mam celku schopne znamky, aj sa ucim, tiez maturujem nabuduci tyzden a lepi mi no strasne, a ja nemam taky dar ze hovorim, hovorim a zrazu 20 minut fuc, skor vykecam celu temu za 2 minuty, ach no tak co snad ked im aspon cosi poviem nenechaju ma opakovat