Chcela by som sa opýtať, či sa dá nejako zistiť, či malo dievča sex ked už nie je panna...keď ma prpichnutú blanu...je tam nejaká zmena...??..alebo nie...Ďakujem.
da sa to zistit?
sorry, sorry, to som vlozila k inej teme, nez patri, solrry, hned to dam, kam to patri :-)
A naco to chces zistovat ?
1. Ak to filmuje (ako vascina bab do cca 25), tak su dve zasadne odlisne moznosti A) chce: posilnit tvoje ego - urobit to vacsiu radost, nez si myslis - ziskat si ta alebo vydat sa za teba skor nez si myslis... v kazdom pripade to signalizuje jej pozitivny vztah k tebe
B) nelubi sa jej (aspon obcas) sex s tebou, ale nechce o teba prist. Chce to len mat cim skor za sebou, tak ti to zahra.
2. Ak to nefilmuje, uziva si s tebou a vsetko je ok.
Ja by som to na mieste muza asi ani nechcela vediet.
ak si si to spravila nahodou/naschval sama a este si s nikym nespala tak da-podla reakcii
Jedine podla reakcii.. ale ak uz nie je panna, tak sa to zistit neda. Jedine priamou otazkou alebo drazdenim a reakciami. To by musel byt ten priatel sucasne aj gynekolog, aby to zistil. A inak, niektore panny sa rodia aj bez blany. Takze..jedine cez reakcie na stimulaciu (ktore sa nedaju predstierat)
Jedine podla reakcii.. ale ak uz nie je panna, tak sa to zistit neda. Jedine priamou otazkou alebo drazdenim a reakciami. To by musel byt ten priatel sucasne aj gynekolog, aby to zistil. A inak, niektore panny sa rodia aj bez blany. Takze..jedine cez reakcie na stimulaciu (ktore sa nedaju predstierat)
vygulene oci a debilny vyraz tvare.