Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aké to je?

Anita11

Je to nádherné, keď je ten vzťah vzájomný. Tak, ako písala Katka, keď ti to nikto neopatuje, vtedy to zasa veľmi bolí.

Treba rozoznávať lásku od zamilovanosti.
Pri samotnej zamilovanosti je tých sklamaní veľa, lebo je často naše očakávanie nereálne, len slepo túžime po niečom, čo ani nemožeme dostať.

Ak niekoho milujeme reálnou láskou, preto aký je, že vobec je, tak potom aj po 25 rokoch manželstva prežívate nádherný pocit šťastia, keď počujete, že štrkajú kľúče v zámke a on sa ku Vám vracia.

K mladosti však patrí aj tá slepá zamilovanosť, bohužiaľ ale aj tie sklamania.

slobodnaa

-je to fajn pocit
- určite áno- miera sklamania v milovanej osobe závisí od veľkosti našich nereálnych očakávaní.

andrea88

hjhjk, neboj sa, prežívaj svoju lásku naplno ako sa len dá!! keď skončí, skončí.. ja som tiež milovala, silno, oddane.. ale sklamal... musela som to nejako prežiť.. i keď stále na neho myslím, že on bol ten pravý.. city ľudí sa menia a nedá sa s tým nič robiť :(

hjhjk

je to nadherne som teraz prvy krat vo svojom zivote zamilovany a az po usi :), ako pise denzl, zrazu citim ze mam preco zit, len mam obavy ze ak to raz skonci a ja budem citit to co teraz tak nwm ako to rozdycham, ale co, mozno to bude navzdy taketo krasne

katkaress

Vies co je hrozne ?? Ked ti na niekom STRASNE ZALEZI !!! ale byt s nim nemozes... A vies, ze ho uz nikdy vo svojom zivote neuvidis... Je to ten najhorsi pocit ktorý ta ubija ..